Toktamış Ateş yoğun bakımda
İstanbul Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Toktamış Ateş, ayağındaki yaralar nedeniyle 2 ay önce ameliyat oldu. Şu an Çapa Tıp Fakültesi'nde yoğun bakımda.

GİRİŞ 14.12.2012 16:36
GÜNCELLEME 14.12.2012 16:48
Ateş, geçtiğimiz günlerde Florance Nightingale Hastanesi'ndeki doktorlarına ilanla teşekkür etti. Ateş, sağ ayağının diz altında uzun süredir yaralar çıktığını ve bir çok tanınmış doktorun bunu şekere bağladığını belirtti.
En son hastaneye gittiğinde diz altındaki damarların neredeyse bitme aşamasına geldiği fark edildiğini belirten Ateş, "Ayağıma kan gitmediği ve yaraların da bu yüzden iyileşmediği ortaya çıktı. Acilen ameliyata aldılar. Hem bacağımın üst kısmından damar alarak aşağıya naklettiler, hem de plastik damar taktılar. Yaralarımın kapanması için önümde bir ay daha var" dedi.
Toktamış Ateş yeniden rahatsızlandı ve bir haftadır Çapa Tıp Fakültesi'nde yogun bakımda yatıyor.
KAYNAK: HABER7