Sevda Demirel, değişimini gözyaşlarıyla anlattı

Kanal 7'de yayınlanan İkbal'le Hayatın İçinden programına konuk olan Sevda Demirel yaşadığı değişimi, maneviyata yönelişini ve pişmanlıklarını gözyaşları içinde anlattı. Demirel, "Rabbime 60'ımdan sonra sığınsaydım samimi olmayacaktım" dedi.

GİRİŞ 19.12.2012 14:17 GÜNCELLEME 19.12.2012 15:35
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Samet Tunçer'in haberi

İslam'a yönelmeden önce mutsuz olduğunu anlatan ve rabbinin isminin anıldığını zaman hıçkırıklara boğulan eski manken Sevda Demirel, Kanal7 ekranlarında hüngür hüngür ağlayarak duygularını ve yaşadıklarını anlattı. İşte programda yaşananlar...

60'IMDAN SONRA SAMİMİ OLAMAZDIM

İkbal Gürpınar'ın hazırlayıp sunduğu 'Hayatın İçinden' programında pişmanlıklarını anlatan Sevda Demirel, nasıl sadece besmele ile namaz kılmaya başladığını ve hayatının nasıl değiştiğini izleyicilerle paylaştı. Yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatan Demirel, "Mesleğimdeyken soyunacaksın, açık poz vereceksin, para kazanacaksın akademik kariyerin yok. Mecbursun modellik yapmaya. Ama şuan rabbime sığındım. Şuan 40 yaşındayım. Eğer 60'ımdan sonra rabbime sığınsaydım ve ibadet etseydim samimi olmayacaktım. Şimdi zaaflarımı bir kenara bıraktım ve rabbime sığındım" dedi.

İLK NAMAZ KILDIĞIMDA ÇOK HEYECANLANDIM

Bir anda içine sahnede olmamak ve albüm yapmamak gibi duyguların doğduğunu anlatan Sevda Demirel, "İslam'a yönelmeden önce mutsuzdum. Arkadaşlarıma beni gece kulüplerine değil de Cuma sohbetlerine çağırsınlar dedim. Namazlarımı kaçırmamak için, dışarı çıkmıyordum. Otobüste kıldığım zaman gösterişmiş gibi algılanıyordu. İlk namaz kıldığımda çok heyecanlandım. Annemin beni görmek istediği gibiyim. Hiçbir anne kızının çıplak fotoğraflarını görmek istemez" diye konuştu.

HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLADI

Reha Yeprem ve Özlem Yeprem'in yarın programa konuk olunacağı konuşulanca, Özlem Yeprem'in çocukluk arkadaşı olduğunu ve onunda büyük değişim yaşadığını anlatan Demirel, gözyaşlarına boğuldu. İkbal Gürpınar'a sarılan Sevda Demirel hıçkıra hıçkıra ağladı. Gözyaşları içinde Zina yapmadığını, içki içmediğini anlatan Demirel, "Rabbimin hissi gelince böyle ağlıyorum. Namazımı sonuna kadar kılacağım" dedi.

Değişim için eleştirildiğini belirten Sevda Demirel'e "Taş yeşermez gelmiş olsa da nev bahar, toprak ol da üstünde hoş güller açar" sözüyle yanıt veren Gürpınar, manken kızların doğal güzelliklerin ameliyatlarla değiştirildiğini ve yaratık haline getirildiği söyledi. Sevda Demirel'in "Akademik kariyerim yoktu" sözlerinin altını çizen İkbal Gürpınar ise genç kızları uyararak "İşte bu yüzden okumalısınız" dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 17
  • sedat özgen 11 yıl önce Şikayet Et
    sessiz sedasız. Kişinin kalbinde ne olduğunu elbette biz bilemeyiz. Lakin namaza başlayan bir kadın sadece namaza dururken örtünmemesi gerektiğini bilmelidir, makyaj yapıp binlerce erkeğin arasına çıkmaması gerektiğini, daracık elbiseler giyip hatlarını belli ederek erkeklerin göz ve kalp zinası yapmalarına sebebiyet vermemeyi bilmelidir. Allah ıslah etsin ne diyelim..hangi mümin istemez ki yeryüzündeki batılda olan her kulun kendine gelip Allahın hidayetine kavuşmasını..
    Cevapla
  • Erol Cömert 11 yıl önce Şikayet Et
    ikisi de çok samimiyetsiz geliyor..... ALLAH ıslah etsin ne diyelim.
    Cevapla
  • Az Konuşurum 11 yıl önce Şikayet Et
    samimiyet .... inşALLAH samimiyetini son nefesine kadar devam ettirir. bu hanımı bir konuda uyarmak istiyorum. tv'lere çok çıkıp her yerde anlatmasın. sonra reklam yıldızı oluverir ve insanlar samimiyetinden kuşku duyarlar. din ALLAH içindir reklama müsade etmez...
    Cevapla
  • ATmaCA53 11 yıl önce Şikayet Et
    inanmıyorum. o kadar ünlü başını örtüp, namazını kılıyorum deyip paparazilere o kadar konu oldularki, ondan sonra şöhret olunca başını açıyorlar, özel hayatlarına geri dönüyorlar, bu türlü başımı örtüyorum gibi laflara inanmayın beyler, bayanlar, inançla dalga geçiyorlar.
    Cevapla
  • Enes kara 11 yıl önce Şikayet Et
    metin yazar'a . kıymetli kardeş; dedikleriniz güzel, fakat hitam muktezayı hale mutabık değil; amel imandan bir cüz değil, fakat her bir günahda küfre giderecek bir yol var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı