Güney Kore: 'ABD'yi bu sene vurur'

Güney Kore Gizli Servisi, Kuzey Kore'nin bu yıl ABD'ye ulaşabilecek kıtalararası balistik bir füze geliştirebileceğini ve gelişmeleri yakından izlediğini söyledi.

Güney Kore: 'ABD'yi bu sene vurur'
Güney Kore: 'ABD'yi bu sene vurur'
GİRİŞ 20.11.2017 16:40 GÜNCELLEME 20.11.2017 16:40

Güney Kore Gizli Servisi, Kuzey Kore'nin bu yıl ABD'ye ulaşabilecek kıtalararası balistik bir füze geliştirebileceğini ve gelişmeleri yakından izlediğini söyledi.
 
Güney Kore Gizli Servisi'nin milletvekillerine verdiği demeçte, Kuzey'in Punggye-ri kompleksinin "her an" başka bir patlamaya hazır görünmesine karşın yaklaşan bir nükleer deneme bulgusunun tespit edilmediğini söyledi.

Uluslararası kısıtlamaları hiçe sayarak nükleer ve füze programlarını sürdürmeye çalışan Kuzey Kore, ayrıca uluslararası yaptırımlar karşısında dış bilgi denetimlerini daha da zorluyor.
 

YORUMLAR 5
  • Asım 8 yıl önce Şikayet Et
    K.kore iyi yapıyor.
    Cevapla
  • Ayna 8 yıl önce Şikayet Et
    Abd. Füze savar kullanır ve sonra...Ama hidrojen de işe yarar mı füze savar bilinmez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Elektrik hattı projesine Paris freni: Şer ittifakında bir gol de Fransa'dan
Fon soruşturmasında yeni gelişme: 15 şüpheli tutuklandı