Şişli'de 6 katlı apartmanda yangın paniği

Şişli'de 6 katlı bir apartmanın çatı katında yapılan izolasyon çalışması nedeniyle yangın çıktı. Yangın kısa sürede tüm çatıyı sararken, apartman sakinleri sokağa inerek yangının söndürülmesini bekledi.

Şişli'de 6 katlı apartmanda yangın paniği
Şişli'de 6 katlı apartmanda yangın paniği
GİRİŞ 01.10.2022 15:01 GÜNCELLEME 01.10.2022 15:01

Şişli Halit Ziya Türkkan Sokak'ta bulunan 6 katlı binanın çatı katında saat 12.30 sıralarında yangın çıktı. İzolasyon çalışması nedeniyle çıktığı belirlenen yangın, kısa sürede tüm çatıyı sardı.

Binanın içine dolan duman nedeniyle, apartman sakinleri sokağa çıktı. Binanın iki tarafından müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına aldı. Apartman sakinlerinden Arya Turna "Çatıda çalışma vardı. Büyük ihtimalle yangın oradan çıktı. İlk başta küçük bir duman çıktı daha sonra alev aldı. Evimizin içi duman doldu. Biz de aşağıya indik" dedi..

Köpeğini yanına alarak sokağa inen Hatice Yıldız ise, "Karşı binadan yangın olduğunu duyduk. Yanma sesleri geliyordu. Çatıda tamirat vardı, ondan çıkmış olabilir" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
7 milyon kişi Türkiye'ye gelecek! Uçak yetişmiyor
İsrail'in savunma maliyeti dudak uçuklattı