Nurseli İdiz elinde bıçakla ev bastı

Sanat dünyasında az kalsın bir bıçaklama vakası daha yaşayacaktı. Nurseli İdiz, kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisinin evini bastı. Elinde kasap bıçağıyla Levent Ulukut'un evinin kapısına dayanan İdiz, hırsla zili çaldı.

Nurseli İdiz elinde bıçakla ev bastı
Nurseli İdiz elinde bıçakla ev bastı
GİRİŞ 25.01.2006 15:20 GÜNCELLEME 25.01.2006 15:20

Ulukut kapıyı açmayınca, idiz, bıçağı kapısına saplayıp gitti....

Üç yıldır flört ettiği sevgilisi Levent Ulukut'un ilişkiyi bitirmek istemesi ve bunu telefonda söylemesi, İdiz'i çileden çıkartmış. Deliye dönen ünlü oyuncu, gece yarısı sevgilisinin Levent Levazım Sitesi'neki evini basmış, elinde de kocaman bir kasap bıçağı varmış.

Sevgilisinin kapısına dayanan Nurseli İdiz, yarım saat boyunca kapının önünde bağırmış, çağırmış. Ancak sevgilisi kapıyı açmamış. Hırsını alamayan İdiz, elindeki kasap bıçağını Ulukut'un kapısına saplayıp, binayı terk etmiş.

Kapısı delinen Ulukut'un ev sahibi ile de başı derde girmiş. Ev sahibi, Ulukut'tan evin kapısını değiştirmesini istemiş.

Sabah gazetesi yazarı bu ayrıntıları detaylı bilmesinin sebebini, Ulukut'un komşusunun arkadaşı olması olarak gösteriyor.


NURSELİ İDİZ İDDİALARI REDDETTİ


Öte yandan Nurseli İdiz bu iddiaları reddedip tamamen iftira olduğunu söyledi. Levent Ulukut da idddiaların doğruluğunu teyit etmeyek kapıdaki izlerin taşınmadan önce de var olduğunu söyledi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Silivri'de doğalgaz çıkarma çalışmaları: İlk ateş yandı, dağıtıma hazır
Süper Lig'e yükselme yarışında play-off hattı belli gibi!