Meral Taytoğlu'nun son gösterisi

Kırıkkale'nin Delice ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ölen Devlet Tiyatrosu sanatçısı Meral Taytuğlu'nun cenazesi hastanenin morgundan ailesi ve yakınları tarafından alındı.

Meral Taytoğlu'nun son gösterisi
Meral Taytoğlu'nun son gösterisi
GİRİŞ 15.07.2006 12:30 GÜNCELLEME 15.07.2006 12:30

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ankara Devlet Tiyatro sanatçısı Meral Taytuğlu, Yozgat Belediyesinin düzenlediği etkinliklerde sunuculuk yapmak üzere dün Yozgat'a geldi. Yozgat'ta doğalgaz dağıtım şebekesi kaynak töreni ve kent park projesi temel atma törenlerinde sunuculuk yapan sanatçı Taytuğlu, akşam da Cumhuriyet Alanı'nda toplu sünnet şöleni nedeniyle düzenlenen konsere katıldı. Saat 00.30'a kadar devam eden konserde sunuculuk yapan Taytuğlu, program sonrasında Yozgat'tan ayrıldı.


-ÖLÜM YOLDA YAKALADI...


- Daha önce Erzurum Devlet Tiyatrosu'nda çalışan, burada rol aldığı oyunlar ve kentte halka yönelik ücretsiz verdiği diksiyon kurslarıyla vatandaşların büyük sevgisi kazanan Taytuğlu'nun arkadaşlarıyla bindiği 06 AT 9758 plakalı minibüs, Yozgat'tan Ankara'ya giderken Kırıkkale'nin Delice ilçesi yakınlarında Aşır Seler yönetimindeki 19 EN 137 plakalı kamyonla çarpıştı. Olay yerinde ölen Taytuğlu'nun cenazesi Delice Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Genç sanatçı Taytuğlu'nun cenazesi, sabah saatlerinde Delice'ye gelen ailesi ve sanatçı arkadaşlarınca hastanenin morgundan alınarak Ankara'ya götürüldü.


 Taytuğlu'nun cenazesinin Ankara'da yapılacak törenin ardından İzmir'de toprağa verileceği öğrenildi. Bu arada, Taytuğlu'nun yaşamını yitirdiği kazada yaralanan Yunus Fındıklı, Ali Rıza Akpınar ve Mehmet Fatih Erkan'ın tedavilerinin Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde devam ettiği öğrenildi. Aynı kazada yaralanan Mehmet Gündoğdu'nun ise Ankara'ya sevk edildiği bildirildi


Kızını kaybeden anne:'Trafik kazalarna artık dur denilsin'


Kırıkkale'de meydana gelen kazasında hayatını yitiren devlet sanatçısı Meral Taytuğlu'nun annesi Müzeyyen Taytuğlu, yarı baygın bir şekilde, kızını genç yaşta trafik canavarına kaptırdığını belirterek, kazalara bir an önce dur denilmesini istedi.
Dün gece trafik kazasında yaşamını yitiren Meral Taytuğlu'nun Delice Devlet Hastanesi morgunda bulunan cenazesini almak için arkadaşları ve ailesi bugün ilçeye geldi. Baba Hasan Taytuğlu, kazanın suçlularını bulmak için sonuna kadar mücadele edeceğini söyledi. Ayakta zor duran anne Taytuğlu ise kamyonların daha çok kontrol edilmesi gerektiğini, genç yaştaki yavrusunu elinden aldığını ifade etti.

Arkadaşları ve yakınları tarafından Delice Devlet Hastanesi'nden alınan devlet sanatçısı Meral Taytuğlu'nun cenazesi yarın İzmir'in Ödemiş ilçesinde defnedileceği belirtildi.

Edinilen bilgilere göre Delice ilçesi yolu kilometre 50'de Yozgat'tan Ankara istikametine gelmekte Yusuf Fındıklı'nın kullandığı 06 AT 9758 plakalı araç karşı yönden gelmekte olan Aşır Şeker'in kullandığı 19 EA 137 plakalı araçla çarpıştı. Kazada devlet sanatçısı Meral Taytuğlu yaşamını yitirirken, araçta bulunan Mehmet Fatih Erkan, Mehmet Gündoğdu, Ali Rıza Akpınar ve Yunus Fındıklı Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Ankara'ya sevk edilirken, Mehmet Fatih Erkan ayakta tedavi edildi. Diğer yaralıların tedavileri devam ediyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya ve 3 ülkeden İran açıklaması
İsrail'e bir günde dört koldan darbe: Keskin nişancı, roket, pusu, füze salvoları