Dünya birincisi fotoğraf

National Geographic’in düzenlediği Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nda, bir Türk sanatçı birinciliği elde etti. Erdal Kınacı’nın çalışması, “İnsan” kategorisinde en iyi yapıt seçildi.

Dünya birincisi fotoğraf
Dünya birincisi fotoğraf
GİRİŞ 14.08.2006 15:55 GÜNCELLEME 07.06.2021 14:15

National Geographic tarafından yerel edisyonların işbirliği ile düzenlenen Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nın sonuçları belli oldu. “Doğa-Yaban Hayatı”, “Gezi-Kültür” ve “İnsan” olmak üzere 3 kategoride düzenlenen yarışmanın “İnsan” kategorisinde, Türkiye’den Erdal Kınacı birinci oldu.

National Geographic fotoğrafçısı Jodi Cobb, görsel yönetmen David Griffin ve fotoğraf editörü Susan Welchman’ın jüri üyeliği yaptığı yarışmanın sonucu, 11 Ağustos Cuma günü Washington’da açıklandı.

NG TÜRKİYE’NİN BİRİNCİLERİ...
Türkiye ayağı Yalçınlar’ın sponsorluğunda gerçekleşen yarışmada, “İnsan” ve “Doğa-Yaban Hayatı” kategorilerinde Erdal Kınacı ile “Gezi-Kültür” kategorisinde Mehmet Doruk, NG Türkiye’nin birincileri oldu.

“İNSAN” KATEGORİSİNDE DÜNYA BİRİNCİSİ ERDAL KINACI
NG lokal edisyonlarının da katılımıyla, en iyi fotoğrafın yarıştığı büyük finalde, “İnsan” kategorisinde birinciliğe Türkiye finalinin birincisi Erdal Kınacı layık görüldü.

Uluslararası finalde büyük ödüle layık görülen Erdal Kınacı, Washington’da bulunan NATIONAL GEOGRAPHIC Society Merkezi’ne, tüm masraflarının karşılanacağı bir gezi kazandı.

 
 

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dursun Özbek, başkan adaylığı için kararını açıkladı
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi