Ramazan ayına özel resimli cuma mesajları (2016)

2016'nın en özel, en anlamlı en içten ve resimli cuma mesajları ve Ramazan ayına özel mesajları haberimizin detayında... Resimli cuma mesajlarını bu sayfadan bulabilirsiniz

Ramazan ayına özel resimli cuma mesajları (2016)
Ramazan ayına özel resimli cuma mesajları (2016)
GİRİŞ 17.06.2016 10:57 GÜNCELLEME 17.06.2016 10:57

17 Haziran cuma günü itibariyle Ramazan ayına özel resimli cuma mesajlarını sizler için derledik. En içten resimli ramazan ayı cuma kutlama mesajlarını sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Ramazan Ayı tüm Müslümanlar tarafından heyecanla kutlanıyor. Sizde eşinize dostunuza ailenize 2016 resimli resimli cuma mesajı gönderebilirsiniz. İşte en yeni en anlamlı ve en güzel resimli Ramazan Ayı cuma mesajları

RESİMLİ CUMA MESAJLARINI NEREDEN GÖNDERİLİR?

Resimli Ramazan ayına özel cuma mesajlarını sevdiklerinize göndermek için birkaç yöntem kullanabilirsiniz Bunların başında kuşkusuz kısa mesaj yani SMS'ler geliyor. Bunun dışında Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr ya da WhatsApp uygulaması üzerindende resimli cuma mesajları gönderebilirsiniz. 

cuma-mesajlari-resimli-5456resimli-cuma-mesaji-56456ramazana-özel-cuma-mesajları-65465
hayırli-cuma-mesajlari-65465

CUMA MESAJLARI

Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.

Cuma gibi günümüz var. Islam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

Bugün Cuma günüdür. Dinim Islam dinidir. Dinimin Islam dini olduguna, yetmis binin nisfina, mühürledim üstüne.

Lailahe illallah üç muradim var, biri cennet, bir irmak diyarini görmek. Aç cemalini göster diyarini.

Yine takvim yaprakları Cuma'yı gösteriyor,Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.Selam ve DUA ile hayırlı cumalar.

Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvaririm sana. Her zaman sana muhtacim, cemalini göster bana.

Cennetine davet et Allahim kabrimizde rahatlik, siratta selamet, tatli canimiz sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.

Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.

Lailahe illallah selalar duasi için, Muhammedün Resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.

Ya Celil, etme zelil, gönder delil. Ilahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasini ulastir, duaya açilan elleri icabete eristir.

Ilahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadigim zaman bu duami sana emanet ederim.

Allahım Sen benim Rabbimsin; Senden başka ilah yoktur. Beni Sen yarattın; ben senin kulunum ve gücüm yettiğince Sana olan ahdime ve vaadime bağlıyım. İşlediklerimin (kötülüklerin) şerrinden Sana sığınırım. Üzerimdeki nimetlerini itiraf eder; günahlarımıda ikrar ederim. Beni Affet. Zira günahları bağışlayan ancak Sensin. Cumamız kutlu olsun. Hayırlı Nurlu Cumalar...

RAMAZAN'DA YAPILACAK İBADETLER NELERDİR?

* Oruç tutmak
* Geceleri Peygamber Efendimiz’in sav sünneti olan teravih namazını kılmak
* Kur’an okumak
* Namazları cemaatle kılmak
* Sahur yapmak
* İftar ettirmek
* Kadir Gecesini aramak
* Sabretmek
* İhsan ve ikramda bulunmak
* Tövbe etmek
* Cenneti istemek
* Çokça Kelime-i Tevhid söylemek
* Ramazan umresi yapmak
* Açları doyurmak

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle