Ünlüler buz patenine hızlı ısındılar

Show TV’de yayınlanacak olan ‘Buzda Dans’ isimli yarışmaya, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları Tesislerinde hazırlanan ünlüler, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ünlüler önceki gün yaptıkları çalışma sonrası Büyükşehi

Ünlüler buz patenine hızlı ısındılar
Ünlüler buz patenine hızlı ısındılar
GİRİŞ 19.12.2006 13:59 GÜNCELLEME 19.12.2006 13:59

Buz Sporları Tesisleri bugünlerde adeta ünlüler geçidine sahne oluyor. Show TV’de yayınlayacak olan ‘Buzda Dans’ yarışmasına ilimizde hazırlanan ünlü sanatçılardan oryantal Asena, şarkıcı Tuğba Ekinci, Pınar Aylin, manken Şebnem Schaffer, oyuncu Zeynep Tokuş, Alp Kırcan, şovmen Yıldo ve Okan Karaca önceki gün buz pistinde hocaları eşliğinde çalışmalarını sürdürdü. Çalışmalar sonrasında Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Nurettin Arıcan’ı makamında ziyaret eden ünlüler, Kocaeli’nde gördükleri ilgiden bir hayli memnun olduklarını belirtti.


PINAR AYLİN YİNE GELECEK

Sanatçı Pınar Aylin, buz pistini çok beğendiğini ifade ederken, yarışma sonrasında da Kocaeli’ne gelerek buz sporuna devam etmek istediğini söyledi. Bu yarışma sonrasında buz sporlarına olan ilginin de artacağına dikkat çeken Pınar Aylin, “Gerçekten çok güzel bir spormuş. Keşke daha önce başlasaydım. Ama çok geçte kalmış sayılmayız. Buz sporunu herkese tavsiye ediyorum” dedi. Pınar Aylin daha sonra Nurettin Arıcan’dan Büyükşehir Kağıtspor’un buz sporu yapan takımları hakkında bilgi aldı.

YILDO, “KENDİ EVİMİZDE GİBİYİZ”

Nurettin Arıcan’ın ünlülere, tesisi kendi tesisleri gibi görmelerini, kendi evlerindeymiş gibi rahat olmalarını söylemesi üzerine yorum yapan ünlü Şovmen Yıldo, herkesin kendisini evinde gibi hissettiğini, tesiste görev yapan personelin çok güler yüzlü olduğuna değinerek, Kocaeli’nde gördükleri ilgiden memnun olduklarını söyledi. Öte yandan son günlerde adından sıkça söz ettiren genç oyuncu Yağmur Atacan’ın, dizi programlarının yoğunluğu nedeniyle yarışmadan çıktığı belirtildi. Yağmur Atacan’a hocalık yapan Alena Kamplova ise, Yıldo’ya dans öğretmeye başladı.

İSTEYEN İZLEYEBİLİR

Büyük ödülün 100 bin YTL olduğu yarışmaya katılacak olan Asena, Okan Karacan, Tuğba Ekinci, Alp Kırşan, Şebnem Schafer, Yıldo, Zeynep Tokuş, Mehmet Aslan, Pınar Aylin ve Bülent Polat haftanın belli günlerinde çalışmalarına Olimpik Buz Sporları Salonunda devam edecek. Bu sayede Kocaeli halkı da istediği zaman Olimpik Buz Sporları Tesislerine giderek ünlü sanatçıları yakından görme fırsatı bulabilecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!