Kendine bir iyilik yap: Kurbanını bağışla

İnsan Vakfı bu yıl hayırseverlerin kurbanlarını; Suriyeli muhacirler ve Türkiye’deki ihtiyaç sahibi öğrenciler için kesecek.

Kendine bir iyilik yap: Kurbanını bağışla
Kendine bir iyilik yap: Kurbanını bağışla
GİRİŞ 16.08.2016 15:58 GÜNCELLEME 16.08.2016 15:58

İnsan Vakfı bu yıl hayırseverlerin kurbanlarını; Afrikalı yoksullar, İnsan Vakfı Azez Çadır Kenti’ndeki dul ve yetimler, Suriyeli muhacirler ve Türkiye’deki ihtiyaç sahibi öğrenciler için kesecek.  

2016 yılı kurban organizasyonu ile ilgili açıklama yapan İnsan Vakfı Genel Başkanı Sinan Aktaş şunları söyledi:  “1992 yılında “Önce İnsan” diyerek ve eğitimi önceleyerek faaliyetine başlayan İnsan Vakfı, kurulduğu günden bu güne aralıksız faaliyetlerini sürdürüyor.

Vakfımız yıl içinde binlerce öğrenciye eğitim veriyor, binlerce öğrenciye burs, öğrenci evi, kitap ve kırtasiye gibi yardımlarda bulunuyor. Vakıf ayrıca okul yapımı, okullara kütüphane kurma, mescit yapma gibi talebe yönelik yardım faaliyetlerini de yürütüyor.

Vakfımızın ayrıca Suriye Azez’de tüm ihtiyaçlarını karşıladığı sadece korunmasız kadın ve çocukların barındığı bir çadır kenti de var.

İnsan Vakfı olarak 2016 yılı kurban organizasyonumuzun Türkiye ayağında, hayırseverlerin bağışlayacağı kurbanlardan elde edilen etleri ihtiyaç sahibi öğrencilere, Azez çadır kentimize ve İstanbul’da ikamet eden Suriyeli muhacirlere ulaştıracağız.

Bu yıl Türkiye ve Afrika’da Nijer, Sudan ve Sri Lanka’da kurban kesimi yapacağız. Kurban kesim bedelimiz Türkiye için 720, Afrika içinse 390 Lira’dır. Türkiye’de ve Afrika’da ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere hayırseverlerin kurban bağışlarını bekliyoruz. Hayırseverler  www.insanvakfi.org.tr  ve 0212 534 41 61 numaralı telefonumuzdan ayrıntılı bilgi alabilir ve bağış yapabilirler.”

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor