Fuat Avni albümünde Enes Kanter ve Atilla Taş!

FETÖ'yü yönlendirmek için Fuat Avni hesabını kullanan Said Sefa'nın fotoğraf albümüne ulaşıldı. O albümde Enes Kanter ve Atilla Taş'ın fotoğrafları ortaya çıktı...

Fuat Avni albümünde Enes Kanter ve Atilla Taş!
Fuat Avni albümünde Enes Kanter ve Atilla Taş!
GİRİŞ 16.05.2017 17:07 GÜNCELLEME 16.05.2017 17:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Albümde, Said Sefa'nın Ahmet Altan, Enes Kanter, Ekrem Dumanlı ve Atilla Taş gibi örgütün medya yapılanması içerisinde yer alan isimlerle çekilmiş fotoğrafları yer alıyor. Fotoğraflarda Zaman'ın eski yöneticisi Mehmet Kamış da bulunuyor. Karelerden birinde Said Sefa'yla birlikte olan Atilla Taş, skandal bir kararla tahliye edildikten sonra yeniden cezaevine konulmuştu.

Fuat Avni'nin albümünde soyadını 'Gülen' olarak değiştirip örgüt elebaşısı için 'canımı veririm' diyen basketbolcu Enes Kanter de yer alıyor.

Kanter'in Said Sefa'nın ofisini ziyaret etmesi dikkat çekiyor. Ahmet Altan ile Said Sefa'nın baş başa yaptıkları bir görüşmenin fotoğrafı da başsavcılığın ele geçirdiği albümde yer alıyor.

Firari Said Sefa hakkında ağırlaştırılmış müebbet isteniyor. 

YORUMLAR 3
  • kazan 6 yıl önce Şikayet Et
    bu enes haini org hobbit gibi baska bi türe benzio. insan gibi degil .
    Cevapla
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    Dalton kardeşler, bir de elbise giydirilse daha yakışır! Alibabanın malları bunlar ye babam ye! yerin altında hesap var.
    Cevapla
  • izmir 6 yıl önce Şikayet Et
    cemaat bir sanatçı-sporcu-iş adamlarını 1 -2 defa ilgilenip çiğköfte partisi-makrube partisiyle kandırdığını tamam bu adam bizden deyiveriyor öyle birşey yok adamı zorla çağırmakla sizi kıramayıp geldiyse hemen adama sahip çıkmayın arkasından para istemeyin bir parti sorumlusuna röportaj yaptırıp bu camia çok güzel hizmetleri var dedirtmekle o adam sizden olmuyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı