Rüyada altın görmenin anlamı nedir? Rüyadaki altın nasıl yorumlanır?

Rüyada görülen altının tabiri rüya sahibi için maddi manevi hayır demektir. Peki, farklı şekillerde görülen altının rüyadaki anlamı nedir? Rüyada altın görmenin tabiri…

Rüyada altın görmenin anlamı nedir? Rüyadaki altın nasıl yorumlanır?
Rüyada altın görmenin anlamı nedir? Rüyadaki altın nasıl yorumlanır?
GİRİŞ 10.08.2020 13:41 GÜNCELLEME 10.01.2021 14:42
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Rüyada altın görmek, sıkıntıları aşmaya, sevinç ve refah getiren günlere işarettir. Bazı yorumlara göre de gam ve kederin getirisidir. Rüyada görülen altın kadar, rüyanın durumu ve nasıl görüldüğü de rüyanın yorumuna etki eder. Buna bağlı olarak; güç, nüfuz ve para anlamına gelen altın rüya sahibinin atılacağı işlerde başarı elde edeceğine de işaret eder. Altın genellikle hayırlı işe, hayırlı dosta, mal ve mülkün de hayırlı olanına delalettir. Rüyayı gören kişi için şanslı bir dönemin başlangıcına işaret eden altın sembolünün farklı durumlardaki tabiri sizlerle…

Rüyada altın bulmak; rüyada bulunan altının pek çok yorumu vardır. Bulunan altının adedi de yorumda etkilidir. Rüyasında 1 adet altın bulduğunu gören kişiye bir mal emanet edilir. Rüyada gören çok altın rüya sahibi için hidayete ermek anlamındadır. Rüyada bulunan altının yeri de bir anlam ifade eder. Altının bulunduğu mekân bazı yorumculara göre kişinin kısmetini beklediği yerdir.

Rüyada sahte altın görmenin anlamı; evliler için boşanmak, bekârlar için de manevi bir kayıptır. Gerçek olmadığı idrak edilen altın her zaman hataları ve kayıpları sembolize eder.

Rüyada bulunan altının bir anda gözden kaybolması; rüya sahibinin annesinden dolayı bir üzüntü yaşayacağı anlamına gelir. Aynı zamanda rüyada altın kaybetmek, dini sorumlulukların, ibadetlerin aksatıldığı anlamı taşır.

rüyada altın görmek

Rüyada altın para görmek; dedikoduya işaret ederken bir yandan da rüya sahibinin dini vecibelerini yerine getireceğine işaret eder. Rüyada ölü birinden altın para almak sıkıntılardan kurtulmak şeklinde yorumlanır.

Ancak altın paranın sikke olduğunun görülmesi, ihlas, din ve ilme delâlet eder. Sikkeli altın görmek, güzel çocuğa da alâmettir. Aynı zamanda sikke geçmişe ait bir eşya olduğu için miras olarak da tabir edilir.

Rüyada altın külçesi bulmak; bir malın elden çıkarılması anlamına gelirken altını külçe haline getirmek de kötülüğe tabir edilir.

Rüya görülen külçe altının bir de olumsuz yorumu vardır. Bu da büyük bir ticari zarardır. Altın külçenin sayısı çok ise maddi zarar az ise hırsızların vereceği zarara tabir edilir.

Rüyada altın madeni görmek; rüyayı gören kişinin yaşına göre farklı yorumlanır. Genç birinin bu rüyayı görmesi ona hayırlı bir iş ve servet getirir. Yaşı büyük biri için ise hareketlerine dikkat etmesi için bir ikazdır.

Rüyada birinde büyük bir altın almak; şerefli bir göreve, özellikle devlet işlerinde yüksek bir mertebeye ermek şeklinde yorumlanır. Külçe ile altın verilen kişi eğer kendi işinin sahibiyse, yeni bir işe daha el atar.

Rüyada ölü birinin altın vermesi; Bir ölü tarafından hediye edilen altın, rüya sahibi tarafından kabul edildiyse, sıkıntıdan ve cefadan kurtulmayı işaret eder. Ancak altını reddedip almamak bir insan tarafından canın sıkılmasına yorumlanır.

Rüyada yığınla altın görmek; rüyada görülen fazla fazla altının yorumu bir kişiden sır almaya yorumlanır.

Diğer bir taraftan rüya sahibinin evine yığınla altın taşındığını görmesi, gerçekte de evine girecek olan mala işaret eder.

Rüyada altın dağıtmak; rüya sahibinin çevresine bol miktarda altın dağıttığını görmesi, gerçek hayatta da var olan borçlarını kapatacağı anlamındadır.

Rüyada altın saklamak; rüya sahibinin kendisine verilecek olan bir sırra veya çok şaşırtıcı bir olaya şahit olmaya işaret eder.

Rüyada topraktan altın çıkarmak; rüya sahibi sıkıntılı ve geçim darlığı içindeyse kısa süreli zorluk sonrası elde edeceği berekete ve rızka işaret eder. Aynı zamanda topraktan altın çıkarmak emanet ve kısmet demektir.

rüyada altın

Rüyada altın bilezik, küpe benzeri ziynet eşyası görmek; rüya sahibine uğrayacak zenginliktir. Bir kadın rüyada altın bilezik taktığını görürse mirasa sahip olur. Rüyada altın gerdanlık gören kadın kısa zamanda hayırlı bir evlilik yapar.

Rüyada kadının altın takması normalde de mubah olduğu için bereket, bolluk ve huzurdur. Ancak bir erkeğin altın takması haram olmakla beraber hayra yorulmaz. Bir erkeğin rüyasında altın takması yaşayacağı olumsuzluklara hatta eşiyle arasında olacak anlaşmazlığa işarettir.

Rüyada altından taç görmek; güç, onur ve saygınlıktır. Rüyada görülen taç ruhsal farkındalık ve üst mertebeler olarak da yorumlanır.

Rüyada altından elbise görmek; şan, şöhret, itibar ve zaferdir. Bir komutan edası taşıyan altın elbisenin görülmesi rüya sahibinin düşmanları karşısında elde edeceği zafere işarettir.

Rüyada altın bir kap ve eşya benzeri bir şey görmek; maddi ve manevi sıkıntı demektir. Altın kaptan yemek yediğini gören bir kişi için sıkıntılı gelecekte günler vardır.

Rüyada altın bozdurmak; iyi bir şeyin elden gideceğine işaretle keder ve üzüntüye yorumlanır.

YORUMLAR 59
  • Muhammet 3 yıl önce Şikayet Et
    bütün rüyalarımda altın eski para görüyorum. Hep zengin olacan diyo, zenginlermi karıştı başkasımı zengin oldu benim yerime.
    Cevapla
  • Munevver 4 yıl önce Şikayet Et
    Ruyamda bi Ewde altin görüyorum altınlar baya var ama eski zmaan altini onlari aliyorm elime elimde 2 dakka sonra kayboluyor istedim biseyin üstüne koyuyorum 2 tane olsun diyim okuyorm 2 tane oluyor iatedim bisey sonra 5 dk geciyor o altinlar karariyollar sonra istedim hersey yok oluyor altınlarda yok oluyor
    Cevapla
  • 0536 398 90 28 4 yıl önce Şikayet Et
    Eldekilerin kıymetini bil...
    Cevapla
  • sukret 4 yıl önce Şikayet Et
    Rüyamda yüzük veblesikgordum
    Cevapla
  • Baharay 4 yıl önce Şikayet Et
    Ruyamda bi kadini altın bilezik taktigini gördüm amma o altin bilezik benim eski altin kolyama benziyordu
    Cevapla
  • habibe 4 yıl önce Şikayet Et
    Annem beni rüyasında elimde 2 tane cumhuriyet altını görmüş ne anlama geliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak