Birol Güven’den Vatan Şaşmaz’ın doğacak çocuğuna duygu yüklü mektup!

Çocuklar Duymasının dizisinin yapımcısı olan Birol Güven, Vatan Şaşmaz’ın doğacak çocuğuna duygu yüklü bir mektup yazdı. İşte o mektup ve detaylar…

Birol Güven’den Vatan Şaşmaz’ın doğacak çocuğuna duygu yüklü mektup!
Birol Güven’den Vatan Şaşmaz’ın doğacak çocuğuna duygu yüklü mektup!
GİRİŞ 07.09.2017 14:44 GÜNCELLEME 07.09.2017 14:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Vatan Şaşmaz’ın olaylı ölümünden sonra Çocuklar Duymasın dizisinin yapımcısı Vatan Şaşmaz’ın doğacak çocuğuna babasıyla ilgili yürek burkan sözler içeren bir mektup yazdı. Vatan Şaşmaz’ın Engin karakteriyle içinde bulunduğu Çocuklar Duymasın adlı dizisinin yapımcısı Birol Güven, 27 Ağustos pazar akşamı Filiz Aker tarafından 4 el sırtından tabancayla vurularak öldürülen ünlü sunucu ve oyuncunun doğacak çocuğuna mektubu okuyucuları derinden etkiledi. Çocuklar Duymasının dizisinin yapımcısı Birol Güven’in Vatan Şaşmaz’ın doğacak çocuğuna yazdığı bu mektubun hemen ardından dizinin Mary karakterini canlandırdığı Demet Tuncer’de mektuba Vatan Şaşmaz’ı anlatan son derece özel ve anlamlı cümlelere yer verdi.

İşte Güven'in Vatan Şaşmaz'ın doğacak bebeğine yazdığı o duygu yüklü mektup:

Sevgili Şaşmaz Bebek,

Ölenlerin arkasından iyi şeyler söylenir ama senin baban yaşarken de arkasından çok iyi şeyler söylenen özel bir insandı. Senin baban herkesin neşe kaynağıydı, onun olduğu bir yerde asık yüzlü bir kişi bile olmazdı.

Senin baban sadece çok iyi bir sunucu değil aynı zamanda çok iyi bir oyuncuydu. Baban olmasaydı Çocuklar Duymasın dizisindeki Engin karakteri olmazdı. O kadar güzel oynadı ki rolünü yıllarca dizimizin rengine renk kattı.

Senin baban değerlerine bağlı ve isminin hakkını veren bir vatanseverdi. Senin babanı herkes çok severdi. O herkesin biricik sevgilisiydi. Ama maalesef onun için yazılan senaryo çok acıklı bitti.

Babanın 43 yıllık hayatı için söylenecek o kadar çok şey var ki; yazmakla, anlatmakla bitmez. Eminim birileri bir gün bunları yazacak hatta belgesellerini çekecek. Ben bugün, babanı toprağa verdiğimiz şu dakikalarda sana sadece şunu söylemek istiyorum, Babanla gurur duy, o her şeyden önce gerçekten çok iyi bir insandı.

Vatan'ımızın "içindeki o hiç ölmeyen çocuksun"

Birol Güven'in bu mektubundan sonra rol arkadaşı Demet Tuncer de sosyal medya hesabından duygusal bir yazı kaleme aldı...

Çok güzel yazmışsın Birol! Benim de ekleyeceklerim var...

"Evlat, babanın öyle bir gülüşü vardı ki, gözlerinin içi güler, yüreğini ısıtır, kara bulutları savurur insanı sımsıcak kavrardı! İnanılmaz konuşma kabiliyeti olan bir insandı. Dedikodu yapmaz, hep gülümser, insanları olduğu gibi kabul eder ve hep idare ederdi. Keyif adamıydı, hayatı dolu dolu yaşardı aynen kahkahaları gibi. Evlat, seni çok bekledi ve istedi baban, hayatımıza çok derinden dokundu, tüm Türkiye'nin parçası oldu! Bu yapbozun minik parçası, eminim o her daim seninle olacak, içindeki çocuğu hiç susturmadı, muzurluklarına, meraklılığına hiç gem vurmadı. Her daim uyumlu, olumlu, çözüm üreticiydi. Bir gün birini kırmadı, incitmedi, bu duyguları hep kendine sakladı, karşısındakini yüceltti! Yaşadıkça anlayacaksın, bu hayatta İYİ insan olmak ve iyi insan KALMAK en zoru. Evlat, çok ama çok sevenin ve bekleyenin var. Sağlıkla gel de kendi gözlerinle gör ve gurur duy babanla ve tabi biricik anneciğinle! Sen bizim de bebeğimizsin, sen Vatan'ımızın "içindeki o hiç ölmeyen çocuksun" - Demet Tuncer ( Mary Hanım)

YORUMLAR 2
  • Kardelen Karakulak 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu haber beni çok ama çok duygulandırdı gerçekten de Vatan Şaşmaz çok iyi bir insan keşke hayatta olsaydı. Hem Çocukla Duymasın dizisinde çok güzel oynuyordu inşallah çocuğu çok acı çekmez.
    Cevapla
  • ilker kırdar 6 yıl önce Şikayet Et
    tamam rahmetli vatan şaşmaz a saygımız sonsun allah rahmet eylesin mekanıda cennet olsun ama şu dizinin 7. bölüm fragmanınıda yayınlayın ama yeter artık beklettiğiniz sonuçta bu ciddi bir iş lütfen birol güven yayınlattır artık bekle bekle nereye kadar yazmasak yayınlayacağınız yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…