Vatan Şaşmaz'ın yerine projeye Yonca Evcimik getirilecek!

İş ve trafik kazalarına dikkati çekmek ve farkındalık yaratmak üzere "Kazasız Kul Olmaz" projesinin sanat danışmanlığında Vatan Şaşmaz’ın yer alacaktı. Ancak geçtiğimiz günlerde hayata veda eden Vatan Şaşmaz’ın projedeki sanat danışmanlığını artık Yonca Evcimik üstlenecek.

Vatan Şaşmaz'ın yerine projeye Yonca Evcimik getirilecek!
Vatan Şaşmaz'ın yerine projeye Yonca Evcimik getirilecek!
GİRİŞ 07.09.2017 09:30 GÜNCELLEME 07.09.2017 09:33

266 kurum ve kuruluş ile kar gütmeden yürütülen "Kazasız Kul Olmaz" projesi kapsamında, sokakta halk röportajları, 81 ilde iş ve trafik araştırması, ünlülerle demeçler, seminerler, konferanslar, kısa film ve kamu spotları yapılıyor.

İş ve trafik kazalarına dikkati çekmek ve farkındalık yaratmak üzere sürdürülen projenin sanat danışmanlığında Vatan Şaşmaz yer alacaktı. Ancak geçtiğimiz günlerde Vatan Şaşmaz’ın Filiz Aker tarafından Beşiktaş’taki lüks bir otel odasında sırtından 4 el ateş edilerek olaylı bir şekilde öldürülmesi sonucunda yer alacağı projedeki sanat danışmanlığı görevini artık Yonca Evcimik üstlenecek.

Vatan Şaşmaz’ın yer alacağı projedeki sanat danışmanlığını artık Yonca Evcimik üstlenecek!

2009 yılında iş ve trafik kazalarına dikkati çekmek ve farkındalık yaratmak üzere Zahrettin Çelik’in yazdığı ve yönettiği aynı isimli tiyatro oyunu ile yola çıkan "Kazasız Kul Olmaz" projesinde sanat danışmanlığını Zihni Göktay ve Şevket Çoruh ile birlikte yürüten Vatan Şaşmazın hayatını kaybetmesinin ardından yerine Yonca Evcimik getirildi.

Yonca Evcimik, farkındalık yaratmak adına projeyi daha çok çeşitlendirmek için farklı fikirleri olduğunu ve bunları yakında hayata geçireceğini söyledi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?