Doktoru açıkladı: Naim Süleymanoğlu'nun hastalığında kritik son durum!

Naim Süleymanoğlu'dan sevenlerine üzecek kötü haber geldi. Olimpiyat ve dünya şampiyonu eski halterci Naim Süleymanoğlu dün itibariyle acil yoğun bakıma alındı. Hastaneye kaldırılan ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu milli haltercinin hastalığı ne ve neden acil yoğun bakıma alındı? işte, yanıtı…

Doktoru açıkladı: Naim Süleymanoğlu'nun hastalığında kritik son durum!
Doktoru açıkladı: Naim Süleymanoğlu'nun hastalığında kritik son durum!
GİRİŞ 27.09.2017 09:45 GÜNCELLEME 27.09.2017 09:45

Naim Süleymanoğlu'dan sevenlerine üzecek kötü haber geldi. Alınan son dakika haberlerine göre ünlü halterci acil yoğun bakıma alındı ve durumu ciddiyetini koruyor. Sevenleri ise Naim Süleymanoğlu'nun hastalığını ve durumunun nasıl olduğu son derece merak ediyor.

Naim Süleymanoğlu genel durumunun kötüleşmesi üzerine Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavisi yapılmak üzere yoğun bakım ünitesine alındı.

Olimpiyat ve dünya şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu, karaciğer sirozu teşhisiyle yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Burada uyutularak tedavi edilen eski milli haltercinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar da Naim Süleymanoğlu'nun sağlığına kavuşabilmesi için acil karaciğer nakline ihtiyaç duyduğunu ifade etti.

KISA BİR SÜRE İÇİNDE KARACİĞER NAKLİ OLMAZSA HAYATINI KAYBEDEBİLİR!

Naim Süleymanoğlu'nun yakın arkadaşı ve kişisel doktoru olan doktor Adnan Bağrıaçık'ın ulke.com.tr'ye verdiği bilgilere göre Naim Süleymanoğlu eğer karaciğer nakli olmazsa günleri sayılı.Bağrıaçık konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı;“Naim Süleymanoğlu'nda karaciğer yetmezliği var. Kısa süre içinde acilen bir nakil merkezinde tedavi altına alınıp, karaciğer nakli olmazsa hayatını kaybedebilir. Sinan Şamil Sam süreci gibi bir süreç yaşıyoruz. Zaman çok kısıtlı. Naim Süleymanoğlu bu ülkeye sayısız madalyalar kazandırmış, sayısız rekorlar kırmış bir efsane sporcumuz. Şu anda yoğunda bakımda ve bilinci kapalı. Allah yardımcısı olsun'

KİMSEYE SÖYLENMESİNİ İSTEMEDİ!

Hastalığının kimse tarafından bilinmesini istemeyen Naim Süleymanoğluen yakınlarına şu sözleri söyledi:

"Kimseye söylemeyin, kimseden benim için bir yardım sakın talep etmeyin, kimseyi aramayın, zaten yaşımı doldurdum. Ölürsem ölürüm."

Çocuğundan bile hastalığını saklayan Naim Süleymanoğlu'nun durumunun ciddiye binmesinin ardından, yakınları Halil Mutlu'ya haber vermek zorunda kaldı. Süleymanoğlu'nun 2 aydır yoğun tedavi gördüğü kaydedildi. Geçen hafta iyileşip taburcu edilen "Cep Herkülü", iki gün sonra tekrar fenalaşınca ambulansla hastaneye kaldırıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD Deniz Kuvvetleri yetkilisi: İsrail ordusu kendi İHA'larını vuruyor
Fiyatını duyanlar inanamadı! Piyasayı karıştıracak SUV