Nikahsız yaşayan 42 çift mutluluğa evet dedi

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından resmi nikahı bulunmayıp birlikte yaşayan 42 çift için toplu nikah töreni düzenlendi.

Nikahsız yaşayan 42 çift mutluluğa evet dedi
Nikahsız yaşayan 42 çift mutluluğa evet dedi
GİRİŞ 04.10.2017 15:04 GÜNCELLEME 04.10.2017 15:04

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nın nikah akdini gerçekleştirdiği törende çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Gaziosmanpaşa Belediyesi uzman saha ekipleri tarafından yapılan ev ziyaretlerinde resmi nikâhsız olarak yaşadıkları belirlenen 42 çift için nikâh töreni düzenlendi. Ekonomik imkânsızlık ve sosyo-kültürel nedenlerden dolayı resmi nikâhı bulunmayan 42 çift, uzmanların danışmanlığında evlilik birliğini resmi olarak gerçekleştirmeye adım attı.

Gopark Grand Salon'da gerçekleştirilen törende çiftler, gelinlik ve damatlık giymenin heyecanını çocukları ve torunları ile paylaştı. Tören, Gaziosmanpaşa Belediyesi, Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce düzenlendi.

Etkinliğe; Gaziosmanpaşa İlçe Kaymakamı Oktay Çağatay, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta,  İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürü Leman Süheyla Soylu,  Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çiftlerin, çeşitli nedenlerle yıllardır gerçekleşmeyen resmi nikah merasiminin yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ''Onlarla mutluluğu paylaşıyoruz. Çiftlerin büyük bir özverisi, ilgi ve alakasıyla bu nikah merasimi gerçekleşiyor. Resmi nikahı olmayan diğer vatadaşlarımızın da en yakın zamanda nikahlarını kıymayı arzu ediyoruz'' dedi. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Leman Süheyla Soylu ise aile kavramının önemine vurgu yaparak resmi nikahı yapılacak olan çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Nikahta 7 aylık hamile gelin de vardı, 40 yıldır resmi nikahsız birlikte yaşayan çift de. Nikahları kıyılan ve yüzükleri takılan çiftlerin mutlulukları resmileşti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İran'dan operasyon! Füzeler peş peşe havalandı! Yeni görüntüler paylaştılar
İran'ın misillemesi sonrası Putin'den uyarı geldi: Feci sonuçları olur!