Güldür Güldür Show oyuncu kadrosuna transfer olan Ecem Erkek kimdir?

Show TV ekranlarında büyükten küçüğe çok geniş bir izleyici kitlesinin beğeniyle takip ettiği Güldür Güldür Show adlı komedi programına sürpriz bir isim dahil oldu. Son zamanlarda üstün yeteneğini konuşturan isim Ecem Erkek, Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda yerini aldı. Peki, başarılı performansıyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan isim Ecem Erkek kimdir?

Güldür Güldür Show oyuncu kadrosuna transfer olan Ecem Erkek kimdir?
Güldür Güldür Show oyuncu kadrosuna transfer olan Ecem Erkek kimdir?
GİRİŞ 16.03.2018 16:35 GÜNCELLEME 16.03.2018 16:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezon Star TV ekranlarında yayınlanan Hayat Sırları adlı dizide canlandırdığı Şirin Kuzgun karakteriyle izleyicisinin gönlünde taht kuran isim Ecem Erkek, bu dizinin final yapmasının hemen sonrasında yeniden ekranlardaki yerini almaya başladı. Ecem Erkek, Show TV ekranlarında büyük bir ilgiyle izlenen Güldür Güldür Show adlı komedi programının oyuncu kadrosuna transfer oldu. Tüm bu gelişmelerin ardından izleyicisi Güldür Güldür Show'da yer almaya başlayan sempatik oyuncu Ecem Erkek'in kim olduğu ve hayatına dair ayrıntılı bilgiye sahip olmak üzere internet aracılığıyla araştırmalarına hız kazandırdı. Peki, ilk kez Hayat Sırları dizisinde televizyon oyunculuğu deneyimi yaşayan Ecem Erkek kimdir? İşte, Güldür Güldür Show'un yeni oyuncusu Ecem Erkek'in detaylı biyografisi...

ECEM ERKEK KİMDİR?

 

 

24 Haziran 1991 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi.

26 yaşındaki başarılı oyuncu Ecem Erkek, üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi’nde Tiyatro Anasanat Dalı, Oyunculuk Bölümünü tamamlayarak mezun olmuştur.

Oyunculuk alanında eğitim alan yetenekli isim Ecem Erkek, kariyerine tiyatro alanında başlayarak pek çok oyunda yerini almıştır.

ecem

Uzun yıllar boyunca usta isimlerle tiyatro oyunlarında rol üstlenen Ecem Erkek, Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Hayat Sırları adlı dizinin oyuncu kadrosunda bulunmuştur. Televizyon ekranlarındaki ilk kez oyunculuk deneyimi yaşayan Ecem Erkek, bu dizide Şirin karakterine hayat vermiştir. Hayat Sırları dizisinde Ahmet Mümtaz Taylan, Devrim Yakut, Hazar Ergüçlü, Ekin Koç, Olgun Toker, Ecem Erkek, Gökçe Yanardağ gibi usta oyuncularla birlikte yer almıştır.

ecem

TİYATRO OYUNLARI

Amerikan Rüyası – Yönetmen: Ecenur Renkmen,

Woyzeck – Yönetmen: Ümit Aydoğdu

Üç Kuruşluk Opera – Yönetmen: Tülin Sağlam

Tersine Dünya – Yönetmen : Engin Alkan

Romeo & Juliet – Yönetmen: Serdar Biliş

Şark Dişçisi - Yönetmen: Engin Alkan

ecem

YORUMLAR 1
  • Tolgacan 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok seviyorum bu kızı Allah yolunu açık etsin çok büyük oyuncu çok iyi komedyen eğer degerlendirebilirlerse ecem hanımı bu sektörde çok büyük yerlere getirirler o potansiyeli fazlası ile var güldür güldürde naime tiplemesi harika hele nokta.com skeçleri efsane oldu tubede izleyici sayıdı 10 milyon düşünün gerisini Allah korusun seni herşey istedigin gibi olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!