Nur Yerlitaş aşırı kilo verince tanınmaz hale geldi! İşte, son görüntüsü!

Ünlü moda tasarımcısı Nur Yerlitaş, uyguladığı diyet programının ardından aşırı kilo vermesi sonucunda tanınmaz hale geldi. Verdiği kilolar sonrası tüm dikkatleri üzerinde toplayan ve görenleri büyük bir hayrete düşüren Nur Yerlitaş'ın son görüntüsüne ulaşıldı. İşte, Nur Yerlitaş'ın şaşırtan son görüntüsü...

Nur Yerlitaş aşırı kilo verince tanınmaz hale geldi! İşte, son görüntüsü!
Nur Yerlitaş aşırı kilo verince tanınmaz hale geldi! İşte, son görüntüsü!
GİRİŞ 30.03.2018 17:05 GÜNCELLEME 30.03.2018 17:05
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz haftalarda şehit düşen askerlerimiz için kullandığı skandal ifadeler sonrası kamuoyunda sert tepki toplayarak tüm eleştiri oklarının üzerine çevrildiği isim Nur Yerlitaş, bu kez de uyguladığı mucizevi diyet sonrasında aşırı kilo vermesiyle dudak uçuklattı. Kendine has tavırları ve üslubuyla adından sıkça söz ettiren isim Nur Yerlitaş'ın fazla kilolarından rahatsızlık duymasından ötürü geçtiğimiz yıl sıkı bir diyet programına başladığının ve kısa bir zaman içerisinde ciddi derecede kilo verdiğinin bilgisine ulaşıldı. Nur Yerlitaş'ın son haline görenler bambaşka biri haline dönüşmesi sonrasında şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Nur Yerlitaş'ın son görüntüsüne haber7.com aracılığıyla erişebilirsiniz.

Nur Yerlitaş'tan alınan bilgiler doğrultusunda, diyet programı uygularken kurallardan asla taviz vermediğinin, bu sayede porsiyonlarının ve midesinin de doğru orantılı olarak küçüldüğünü ifade ediyor. Öte yandan Nur Yerlitaş, hiçbir şekilde mide küçültme ameliyatı geçirmediğini özellikle vurgulayarak, doğal yollarla diyet programı uygulamanın daha sağlıklı bir yöntem olduğunu ifade ediyor. Aynı zamanda Nur Yerlitaş diyet programı uygulamasının dışında evine gelen özel bir spor hocasıyla çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

Son olarak, kendi deyimiyle standartların üzerindeki kilosundan 11 aya böldüğü bir program sayesinde kurtulduğunu söyleyen Yerlitaş profesyonel yardım alarak diyet yaptığını sözlerine ekledi. Nur Yerlitaş'ın yeni hali bu gelişmelerin ardından kamuoyu tarafından araştırılan ve merak edilen bir konu haline geldi. İşte, Nur Yerlitaş’ın görenleri hayrete düşüren yeni hali...

nurq

YORUMLAR 6
  • Gılgamış 6 yıl önce Şikayet Et
    Tombik daha güzel
    Cevapla
  • Cennetül firdevs 6 yıl önce Şikayet Et
    İnsanların gözünde eriyen birisinin yağlarının erimesinin bir önemi yok.
    Cevapla
  • Tuba 6 yıl önce Şikayet Et
    Muhtemelen hasta..
    Cevapla
  • Cemile 6 yıl önce Şikayet Et
    Hiç umurumuzda bile değil. Neden haber yapıyorsunuz ki??? Şehitlere dil uzatmaktan başka ne hüneri var bu terzi yamağının???
    Cevapla
  • Hasanbb 6 yıl önce Şikayet Et
    Yüzünün karası makyajla kapanmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu ulaşım kararı!
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!