Bizim Hikaye'ye Beren Gökyıldız katılacak! Beren Gökyıldız kimdir?

Fox TV ekranlarında büyük küçük demeden herkesin ilgiyle yakından takip ettiği Bizim Hikaye'ye sürpriz bir oyuncu transfer oldu. Oyunculuk yeteneğiyle milyonların beğenisini kazanan Beren Gökyıldız, Bizim Hikaye'de Ayşe karakterini canlandıracak. Peki, diziye Fikret'in okul arkadaşı ve sevdiği kız olarak gelecek Beren Gökyıldız kimdir?

Bizim Hikaye'ye Beren Gökyıldız katılacak! Beren Gökyıldız kimdir?
Bizim Hikaye'ye Beren Gökyıldız katılacak! Beren Gökyıldız kimdir?
GİRİŞ 11.04.2018 11:55 GÜNCELLEME 11.04.2018 12:02
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında yediden yetmişe herkesin her perşembe akşamı dikkat kesilerek izlediği Bizim hikaye dizisinin profesyonel oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Anne dizisindeki sempatik kişiliği ve oyunculuk yeteneğiyle çok geniş bir kitlenin gönlünde taht kuran isim Beren Gökyıldız, Bizim Hikaye dizisinde izleyicinin karşısına geçecek. Anne dizisinde, Melek adındaki canlandırdığı role güçlü bir şekilde hakim olan ve rolünün hakkını fazlasıyla veren çocuk oyuncu Beren Gökyıldız bu kez Bizim Hikaye dizisinde mahalleye yeni taşınan, Fikret'le aynı sınıfı paylaşan ve son derece dobra kişiliği olan Ayşe karakteriyle izleyiciyle buluşacak. Peki, Bizim Hikaye dizisinde Fikret'in okul arkadaşı ve kız arkadaşı olarak gelecek Beren Gökyıldız kimdir? Oyunculuk hayatına ilk olarak Kocamın Ailesi adlı diziyle başlayan, şimdi de Bizim Hikaye adlı diziyle kamera karşısına geçecek Beren Gökyıldız aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, herkesin hayranlık duyduğu ve keyifle izlediği isim Beren Gökyıldız'ın detaylı biyografisi...

beren

 

BEREN GÖKYILDIZ KİMDİR?

Beren Gökyıldız, 2009 yılında İstanbul’da doğmuştur, minik oyuncu ailesinin tek çocuğudur.

Ajansa kayıtlı olan Beren Gökyıldız, geçmiş dönemlerde 1-2 reklam filminde oynadıktan sonra Kocamın Ailesi adlı dizi için çekimlere çağrılmıştır.

Halen ilköğretim eğitimine kaldığı yerden devam eden Beren Gökyıldız, oyunculuk hayatıyla ilk kez Fox TV ekranlarında 2014 yılında yayın hayatına başlayan Kocamın Ailesi adlı diziyle tanışmıştır.

kocamın ailesi

Sempatik kişiliği ve oyunculuk yeteneğiyle kısa sürede herkesin dikkatini üzerinde toplayan Beren Gökyıldız, yaşı çok küçük olmasına karşın usta oyuncuları aratmayacak şekilde parmak ısırtan bir başarı ve performans ortaya koymuştur.

Kocamın Ailesi dizisinden sonra Show TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçen Güldüy Güldüy Show adlı projede yer almış, burada da oyunculuk yeteneğini en iyi şekilde gösterebilme fırsatı bulmuştur.

Beren Gökyıldız, 2016 yılında Boşu Bir Yerde adlı sinema projesinde kendini göstermiştir.  

Beren Gökyıldız, yine 2016 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan Anne isimli dizide Cansu Dere ve Vahide Gördüm gibi usta isimlerle ile baş rolü paylaşarak Melek Akçay karakterini canlandırmıştır. Beren Gökyıldız, rol aldığı Anne dizisiyle birlikte büyük bir ses getirerek milyonlarca izleyicisinin gönlünde taht kuran oyuncu haline gelmiştir.

bizim hikaye

YORUMLAR 7
  • bir hayran 5 yıl önce Şikayet Et
    berencim seni çok seviyoruz bize telefonunu verirmisin
    Cevapla
  • maviş zeyno 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kiz günümüz oyuncularına göre süper bir başarı elde ediyo Cansın sen güzellik
    Cevapla
  • bir hayran 5 yıl önce Şikayet Et
    bencede çok güzel ve tatlı
    Cevapla
  • leyla karaman 6 yıl önce Şikayet Et
    evet ben bu kızı çok seviyorum
    Cevapla
  • bir hayran 5 yıl önce Şikayet Et
    bende
    Cevapla
  • gülseren 6 yıl önce Şikayet Et
    hazal kaya çok güzel
    Cevapla
  • bir hayran 5 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor