Birce Akalay'ı derinden sarsan ölüm haberi! Gözyaşlarına engel olamadı

Hayvanlara karşı duyduğu büyük sevgisi ve düşkünlüğüyle bilinen ünlü oyuncu Birce Akalay, sosyal medya hesabı aracılığıyla takipçilerine ölüm haberi duyurdu. Yavru kedilerinden bir tanesinin ölmesi sonucunda derinden sarsılan Birce Akalay, gözyaşlarına hakim olamayarak anlattı.

Birce Akalay'ı derinden sarsan ölüm haberi! Gözyaşlarına engel olamadı
Birce Akalay'ı derinden sarsan ölüm haberi! Gözyaşlarına engel olamadı
GİRİŞ 13.04.2018 17:22 GÜNCELLEME 13.04.2018 17:22
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Hayvan dostu kişiliği sayesinde pek çok kişinin takdirini kazanan profesyonel oyuncu Birce Akalay, sosyal medya hesabı aracılığıyla özenle ve hassasiyetle bakımını gerçekleştirdiği yavru kedilerinden bir tanesinin öldüğünün duyurusunu gerçekleştirdi. Yavru kedisinin ölmesi üzerine gözyaşlarına hakim olamayarak yaşadığı büyük acıyı anlatan Birce Akalay, araç sahiplerinin sokak aralarında arabalarını kullanırken canavara dönüşmemeleri, yavru kedilerin taşıdığı küçük canlarının unutulmaması gerektiği konusunda uyarıda bulundu. Ara sokaklarda hızlı bir şekilde araç kullanan kişilere olan tepkisini ve yavru kedisini yine ara sokakta ölüp bulup gömdüğünü kamera karşısında tüm içtenliğine anlatan Birce Akalay, bu sayede kamuoyuna önemli ve son derece dikkate alınması gereken bir paylaşımda bulundu. Birce Akalay'ın çok konuşulan bu paylaşımı geniş bir kesim tarafından beğeni ve destek yorumları topladı. İşte, Birce Akalay'ın yürekleri parçalayan o videosu...

 

İŞTE, BİRCE AKALAY'IN SES GETİREN PAYLAŞIMLARI....

Hayvanlara karşı duyduğu büyük sevgisi ve düşkünlüğüyle bilinen Birce Akalay, sosyal medya hesabı üzerinden iki gün evvel yavru kedilerinin şirinliğini dair paylaşımlar gerçekleştirmişti. Ancak yavru kedilerinden bir tanesinin ölmesi üzerinde video paylaşıp bunun haberini gözyaşlarına hakim olamayarak duyuran Birce Akalay, bu videonun hemen ardından yine Instagram hesabının hikaye bölümünde de paylaşımlar gerçekleştirip ara sokaklarda hızlı araç kullanan kişilere olan tepkisini çarpıcı bir şekilde dile getirdi. 

Güzel ve başarılı oyuncu Birce Akalay, "Az önce eve geldiğimde iki gün önce izlediğiniz yavru kedilerden birini maalesef sokakta ölü buldum. Az önce onu gömdüm. Lütfen ara sokaklarda arabalarınızı canavar gibi kullanmayın, küçük canlar olduyğunu unutmayın" şeklinde ifadelere yer verdi.

birce akalay

birce akalay

YORUMLAR 6
  • Eylül Bal 5 yıl önce Şikayet Et
    Size Gönülden görüşürüz
    Cevapla
  • ayhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Her gün burnunun dibinde öldürülen insanlara veya şehit olan güvenlik mensuplarına acaba bu kadar üzüldü mü ?
    Cevapla
  • halıcı 6 yıl önce Şikayet Et
    arakan filistin suriye sudan ve daha nice yerlerde şehit düşen yavrulara bu kadar duyarlı mı acaba
    Cevapla
  • Afrikalı 6 yıl önce Şikayet Et
    insanlar için de video çek.
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 6 yıl önce Şikayet Et
    Hiiiiç sanmıyorum Çünkü o saydığın yerlerde ölenler Müslüman insan.....
    Cevapla
  • Vicdan 6 yıl önce Şikayet Et
    Hayvan seven, insan da sever. Merak etmeyin. Arakan'da, Suriye'de, Sudan'da ve nice yerlerde şehit düşen canlara da acır. Can bu. Ayrım olmaz. Hayvanlar da, Allah'ın sessiz kullarıdır. İslâm, merhamet dinidir. Siz de bunu biliyor acaba?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin dindarlık oranı ortaya çıktı! İşte kişisel sorunlarda sığınılan liman
Yurt dışındaki Türk sayısı! Zirvedeki ülke şaşırttı