Çağatay Ulusoy kimdir? Kaç yaşında, aslen nereli? Hayatı...

Uyuşturucu davasının sonuçlanmasıyla birlikte hapis cezasına çarptırılan Çağatay Ulusoy kimdir? Uyuşturucu ticareti yapmadığına ilişkin itiraz işleminde bulunan Çağatay Ulusoy aslen nereli ve yaşındadır? İşte, uyuşturucu temin etmek suçundan yargılanarak gündemin merkezine yerleşen Çağatay Ulusoy'un detaylı hayatı!

Çağatay Ulusoy kimdir? Kaç yaşında, aslen nereli? Hayatı...
Çağatay Ulusoy kimdir? Kaç yaşında, aslen nereli? Hayatı...
GİRİŞ 29.06.2018 12:46 GÜNCELLEME 29.06.2018 12:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Manken, dizi ve sinema oyuncu olan Çağatay Ulusoy hakkında, 2013 tarihinde ''uyuşturucu temin etmek'' suçundan dava açılmıştı. 5 yıl süresince devam eden uyuşturucu ticareti davası, İstanbul 18.Ağır Ceza Mahkemesi'nce sonuçlanarak Çağatay Ulusoy, 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Aynı zamanda, Çağatay Ulusoy'un gerçekleştirdiği açıklamalar doğrultusunda, uyuşturucu madde kullandığı ancak uyuşturucu temin etmediğine dair ifadelere yer verildi. Öte yandan, Gizem Karaca, Cenk Eren gibi isimlerin de uyuşturucu ticareti suçtan çeşitli hapis cezalarına çarptırılmasının ardından, Çağatay Ulusoy alınan bu karara itiraz etmek üzere harekete geçti. Bu gelişmelerin sonrasında Çağatay Ulusoy'un hayatı, kim olduğu, eğitimi ve kariyeri gibi ayrıntılı bilgilere merak duyularak araştırmalara hız kazandırıldı. Peki, 2011 tarihinde düzenlenen Best Model Of Turkey adlı yarışmada birinci olarak seçilen Çağatay Ulusoy kimdir? Adını Feriha Koydum, Medcezir, İçerde, Anadolu Kartalları ve Delibal gibi önemli dizi ve sinema projelerinde yer alan Çağatay Ulusoy aslen nereli ve kaç yaşındadır?

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR? DETAYLI HAYATI...

Manken, dizi ve sinema oyuncu Çağatay Ulusoy, 23 Eylül 1990 yılında tarihinde İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünde tamamlayan Çağatay Ulusoy’un boyu 1.90 cm, kilosu ise 81 kg’dır. Terazi burcu olan Çağatay Ulusoy, 2011 tarihinde düzenlenen Best Model Of Turkey adlı yarışmada birinci olarak seçilmiştir.

Çağatay Ulusoy, 19 Eylül 2016 tarihinde Show TV ekranlarında yayınlanan 'İçerde' isimli dizinin baş rolünü üstlenerek Sarp karakterini canlandırdı. Vahide Perçin, Altan Gördüm'ün sahibi olduğu sanat okulundan ve Ayla Algan'dan oyunculuk dersi oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuk hayatına ilk kez Show TV ekranlarında 2011 tarihinde yayın hayatına giren "Adını Feriha Koydum" isimli dizide Emir Sarrafoğlu karakteri ile geçiş yapmıştır.

çağatay

Pek çok önemli dizi ve sinema projesinde yer alan Çağatay Ulusoy 2011 tarihinde, "Anadolu Kartalları" adlı filmde de başrol oynayarak Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırmıştır. 2013 tarihinde Star TV ekranlarında yayınlanan Medcezir adlı dizide Yaman Koper rolünü canlandırdı. milyonların beğenisini kazanmıştır. Medcezir dizisinde Serenay Sarıkaya ile birlikte baş rol üstlenen Çağatay Ulusoy çok geniş bir kesim tarafından sevilen ve takdir edilen bir isim haline gelmiştir. 2015 tarihinde beyaz perdeye giren “Delibal” adlı sinema projesinde “Barış” karakterini canlandırmıştır.

Kariyerine modellikle başlayan Çağatay Ulusoy, hem ekran hem de beyaz perdedeki yer aldığı projelerle birlikte çok kısa bir zaman içerisinde herkesin tanıdığı ve beğendiği bir isim haline geldi. Bununla birlikte Çağatay Ulusoy reklam filminde de yer alarak ilk kez, Türkiye piyasasında aktif satışına devam eden bir Jean firmasında gerçekleştirmiş ve 2016 yılı itibariyle o markanın yüzü olmuştur.

çağatay

YORUMLAR 2
  • Reis 5 yıl önce Şikayet Et
    Başını yaktı mal.
    Cevapla
  • Mira beylice 5 yıl önce Şikayet Et
    Mal deyil o bir AŞK!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!