Hayatını kaybeden genç şarkıcı Onurcan Özcan kimdir? Hayatı...

Şile'de arkadaşlarıyla birlikte denize açıldığı fiber teknenin batması sonucu hayatını kaybettiği tespit edilen genç şarkıcı Onurcan Özcan kimdir? Solist kimliğinin yanı sıra besteci ve söz yazarı olan Onurcan Özcan kaç yaşındadır? Pek çok seslendirdiği parçayla geniş kitleler tarafından tanınan Onurcan Özcan'ın hayatı

Hayatını kaybeden genç şarkıcı Onurcan Özcan kimdir? Hayatı...
Hayatını kaybeden genç şarkıcı Onurcan Özcan kimdir? Hayatı...
GİRİŞ 07.06.2018 13:55 GÜNCELLEME 07.06.2018 13:55
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Onurcan Özcan, Şile'de denize açıldığı fiber teknenin batmasıyla birlikte denizde kaybolduğunun bilgisine ulaşılmıştı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda, içerisinde 5 kişinin yer aldığı tekne İmrenli Koyu'ndan denize doğru açılırken, henüz bilinmeyen bir neden ötürü kıyıdan yaklaşık 300 metre açıkta alabora olduğu bilgisi saptandı. Solist, besteci ve söz yazarı Onurcan Özcan denizde kaybolurken, teknenin içerisindeki arkadaşı ise hayatını kaybetti. Bu gelişmelerin hemen arkasından Onurcan Özcan'ın kim olduğu ve hayatına dair detaylar yoğun bir şekilde araştırma konusu haline geldi. Peki, YouTube hesabı aracılığıyla yayınladığı videoların milyonlarca kere tıklandığı genç şarkıcı Onurcan Özcan kimdir? Başlatılan arama-kurtarma çalışmaları neticesinde kendisine ulaşılarak hayatını kaybettiği tespit edilen Onurcan Özcan kaç yaşındadır? 

HAYATINI KAYBEDEN ONUR CAN ÖZCAN KİMDİR? HAYATI…

 

 

Genç şarkıcı Onurcan Özcan yirmi bir yaşındadır.

Solist kimliğinin yanı sıra besteci ve söz yazarıdır.

Onurcan Özcan, YouTube hesabı üzerinden paylaştığı videolar kullanıcılar tarafından milyonlarca kez tıklanmıştır.

Son zamanlarda gençler arasında popülerlik elde eden isim, Özcan, "Yaramızda Kalsın", "Yalnızlığın Ezgisi", "Çilingir", "Kibrit", "Gülümse Kadın" ve "İntihaşk" gibi seslendirdiği parçalarla geniş bir kesim tarafından tanınmaktadır.

ONURCan

FERHAT GÖÇER YAŞANAN ACI OLAYI TWITTER ÜZERİNDEN DUYURDU…

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, Twitter hesabı aracılığıyla gerçekleştirdiği açıklamada; "Son albümde "Yalnızlığın ezgisi "eserini okuduğum çok genç ve büyük yetenek Onurcan Özcan'ın Şile'de tekne kazasında kaybolduğu haberi geldi. Çok üzgünüm, umarım doğru değildir, kurtulması için dua ediyorum" şeklinde ifadelere yer verdi.

ONURCAN ÖZCAN

ONURCAN ÖZCAN'IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI...

Jandarma, Sahil Güvenlik ve Kıyı Emniyeti ekipleri tarafından, Onurcan Özcan'ın bulunması adına arama-kurtarma çalışması başlatıldı. Arkadaşlarının teknede olduğunu kaydedilen Onurcan Özcan'a (21) ise ekipler tarafından cansız bedenine ulaşıldı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda; Onurcan Özcan'ın bulunması için 1 Sahil Güvenlik botu,1 Sahil Güvenlik dalış timi ve 1 Sahil Güvenlik helikopteri ile KIYEM-5 ve KIYI-5 Botları tarafından müşterek arama kurtarma faaliyeti yürütüldüğü vurgulandı.

onurcan

OLAY NASIL GELİŞTİ?

Elde edilen bilgiler doğrultusunda, içerisinde 5 kişinin yer aldığı tekne İmrenli Koyu'ndan denize doğru açılırken, henüz bilinmeyen bir neden ötürü kıyıdan yaklaşık 300 metre açıkta alabora olduğu bilgisi saptandı.

Tekne bulunduğu tespit edilen; Hasan Ekşi (23), Recep Gülyıldırım (26), Levent Sarı (30) ve Ulaş Sarı (23) yüzerek kıyıya çıktı. 

Bölgeye çağrılan sağlık ekiplerince, baygın olan Gülyıldırım'a ilk müdahale kıyıda yapıldı. Hastaneye kaldırılan Recep Gülyıldırım, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

ONURCAN

YORUMLAR 8
  • Lale 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Shargiya 5 yıl önce Şikayet Et
    uzuldum ya
    Cevapla
  • aleyna 5 yıl önce Şikayet Et
    Mavilerde kaybettik seni yazarken ağlıyorum üzgünüm hayatım boyunca nefret edeceğim o denizlerden seni aldı bizden!
    Cevapla
  • sıla 5 yıl önce Şikayet Et
    ama onu çok erken kaybettik
    Cevapla
  • Rabia avağ 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'