Miray Daner kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Miray Daner, gerek oyunculuk kariyerinde büyük bir yükselişe geçmesi gerekse gösterdiği başarılı performans ile adından sıkça söz ettiren isimler arasında yer almaktadır. Peki, baş rolünü üstlendiği Vatanım Sensin dizisindeki ekip arkadaşı Kubilay Aka ile anılan Miray Daner kimdir? Miray Daner aslen nereli, kaç yaşında?

Miray Daner kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
Miray Daner kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
GİRİŞ 13.06.2018 10:29 GÜNCELLEME 13.06.2018 11:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Miray Daner, televizyon dünyasında ilk kez Zil Çalınca isimli dizinin baş rol oyunculuğunu üstlenerek adım attı. İlerleyen dönemlerde pek çok önemli dizi projesinde yer almasıyla birlikte geniş kitlelere adını duyuran Miray Daner, bu süre zarfında henüz genç yaşta olmasına rağmen büyük bir başarı yakalayarak yıldızı parlayan isimlerden olmuştur. Öte yandan güçlü bir şekilde sergilediği oyunculuk performansıyla da büyük bir kesimin beğenisini ve takdirini kazanmıştır. Peki, Vatanım Sensin isimli dizisinin oyuncu kadrosunda yer alarak buradaki ekip arkadaşı Kubilay Aka ile son dönemlerde ismi anılan Miray Daner kimdir? Vatanım Sensin dizisiyle oyunculuk kariyerini en üst noktaya taşıyan Miray Daner aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, sempatik kişiliği ve göz dolduran oyunculuğuyla ses getiren Miray Daner'in detaylı hayatı...

MİRAY DANER KİMDİR? DETAYLI HAYATI...

5 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Liseyi Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü’nde okumaktadır. Küçük yaşlardan itibaren dizilerde rol üstlenmeye başlayan Miray Daner, oyunculuk kariyerine ilk defa 10 yaşında iken; 2009 ve 2010 sezonları arasında yayın hayatını sürdüren Bez Bebek adlı dizide başlamıştır. En büyük hobileri arasında müzik olan Miray Daner, çello ve piyano üzerine eğitim almaktadır. Miray Daner, Bez Bebek dizisinin ardından 4 sezon boyunca Papatyam adlı dizide oyunculuk yaparak uzun soluklu oyunculuk deneyimi yaşamıştır. Şarkı söylemeye son derece ilgi duyan Miray Daner, ses konusunda da eğitim almaktadır.

Disney Channel Türkiye kanalında izleyicisiyle buluşan Zil Çalınca adlı çocuk dizisinde Duygu karakterini canlandırarak burada başrol üstlenmiştir. Tüm çocuklar tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edilen Zil Çalınca adlı çocuk dizisinin ardından 2013 tarihinde Arkadaşım Max isimli komedi türündeki çocuk filminde küçük bir çocuğun ablasını canlandırmıştır. Öte yandan pek çok önemli dizi projesinde yer alan Miray Daner, 2011 tarihinde beyaz perdeye taşınan Çınar Ağacı dizisiyle sinema dünyasıyla tanışmıştır.

miray

Papatyam adlı dizide 121 bölüm boyunca Gonca karakteri ile oyunculuk yeteneğini sergileyen Miray Daner, bu dizide Metin Akpınar ile birlikte rol almış olmasının kendisine çok şey kattığını ve set disiplininden, oyunculuğa kadar öğrendiği pek çok şeyin onun sayesinde olduğunu ifade etmiştir.

Miray Daner, Amerika’da yayınlanan The O.C adlı diziden esinlenerek 2013 tarihinde yayın hayatına başlayan, Medcezir isimli dizide Beren Beylice karakterini canlandırmıştır. Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy ile baş rolü paylaşan Miray Daner, bu dizi sayesinde çok geniş bir kesim tarafından sevilen ve takdir edilen yüzlerden biri haline gelmiştir. Serenay Sarıkaya’nın küçük kardeşi olan Beren Beylice rolünü üstlenen Miray Daner, 2015 tarihinde 77. bölümü ile sona eren Medcezir dizisiyle oyunculuk yeteneğini giderek katlamıştır.

Miray Daner, son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde Hilal karakterini canlandırarak oyunculuk kariyerini zirveye taşımıştır. Bu dizide Bergüzar Korel ve Halit Ergenç ile baş rolü paylaşan Miray Daner, memleketi uğruna her şeyi göze alan Hilal karakteriyle izleyici karşısına geçmiştir.

miray

 

YORUMLAR 1
  • erdal erman amasya 5 yıl önce Şikayet Et
    sen benim en çok sevdiğim kişilerdensin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi