İstanbul Channel'in sahiplerine 'Caner' sorgusu
"Benimle Evlenir Misin?" adlı programla tanınan Caner Toygar'ın dövülmesi olayına ilişkin ifade vermek üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen İstanbul Channel'in sahibi O.G. ve oğlu, adliyeye sevk edildi.
Caner Toygar'ın, sunuculuk yaptığı İstanbul Channel'de güvenlik görevlileri tarafından dövülmesinin ardından şikayeti üzerine, ifadesine başvurulmak için çağrılan O.G. ve oğlu A.G, avukatları Zeki Bulgan ile Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne geldi.
Basın mensuplarının sorularını yanıtlamayan O.G. ve oğlu A.G, ifadelerinin alınmasının ardından Şişli Adliyesi'ne sevk edildi. Bu sırada Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen Caner Toygar, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Toygar, içinde tehdit unsurları olan ses kayıtlarını polise vermek için emniyete geldiğini belirterek, kendisini döven 5 kişi hakkında yaptığı şikayeti tekrarladığını ve bu kişilerin yakalanmasını istediğini söyledi. O.G. ile yüzleştirilmediğini belirten Toygar, kendisini döven kişiler hakkında da "Delikanlı olsalar kaçmazlardı" dedi.
AA
-
MEHMETALİTÜRKAY 18 yıl önce Şikayet Etokuyunuz .. evet okuyunuz ki bakın ne hallerdeyiz.Kötüler ve kötülükler olmazsa iyiler ve iyilikler nasıl bilinecek.Selam.mehmetalitürkay.Beğen
-
mustafa gübbük 18 yıl önce Şikayet Etbu adam kim?. bu adamın neyini haber yapmışlar.sayın editör yapmayın lütfen biraz ciddi olun. bırakın böyle sopa yiyenleri.Beğen
-
emre kara 18 yıl önce Şikayet EtBana ne! Bize ne!. İşimiz yok caner sopa yemiş onumu okuyacağız yahu zaten magazin çöplüğü olan diğer haber sitelerini protesto olsun diye haber 7\' yi tercih ediyoruz burada da bunlar çıktı karşımıza istemiyoruz editör bey istemiyoruz bize ne yahu caner den bilmem kimden lütfen yani!!!Beğen
-
selim yıldıran 18 yıl önce Şikayet Ethaber mı bu . bu kım neden haber 7 de ırak, fılıstın kan aglıyo onları yazınBeğen
-
Osman ERGÜN 18 yıl önce Şikayet EtHakikaten Cılkı Çıktı Bu İşin.. Lütfen yapmayın bu tür haberleri, buraya almayın. İşi magazine dökmeyin.Beğen