Alp Kırşan kimdir? Aslen nereli, kaç yaşında? Hayatı...

Sempatik kişilik yapısıyla milyonların gönüllerinde taht kuran başarılı sunucu ve oyuncu Alp Kırşan kimdir? Acun Medya bünyesinde görev üstlenen, çok geniş bir kitlenin takdirini ve beğenisi kazanan Alp Kırşan aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, yediden yetmişe adını duyuran Alp Kırşan'ın hayatı...

Alp Kırşan kimdir? Aslen nereli, kaç yaşında? Hayatı...
Alp Kırşan kimdir? Aslen nereli, kaç yaşında? Hayatı...
GİRİŞ 28.06.2018 17:27 GÜNCELLEME 28.06.2018 17:27

Hem sunuculuk başarısıyla hem de oyunculuk yeteneğiyle kendinden sıkça söz ettiren Alp Kırşan'ın son zamanlarda kim olduğu, hayatı ve kariyerine dair detaylı araştırmalar yürütülüyor. Peki, birçok dizi ve sinema projesinde oyunculuk performansını başarılı bir şekilde ortaya koyarak büyük küçük demeden hemen herkesin sevdiği bir isim haline gelen Alp Kırşan kimdir? Sempatik kişiliğiyle yarışma programlarında eğlenceli sunumlar gerçekleştirerek büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edilen Alp Kırşan aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, sunuculuğunun ve oyunculuğunun yanı sıra bir dönem modellik de yapan Alp Kırşan'ın hayatı...

ALP KIRŞAN KİMDİR? HAYATI...

 

 

Dizi ve sinema oyuncusu Alp Kırşan, 3 Kasım 1979 tarihinde İstanbul Levent'te hayata gözlerini açan Alp Kırşan, aslen İzmir Karşıyakalıdır. Oyunculuk kimliğinin dışında sunucu olarak da tanınan Alp Kırşan, lise eğitimini İzmir'de Konak Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi Radyo ve Televizyon bölümünde bitirmiştir. Akabinde üniversite eğitimini de Manisa-Celal Bayar Üniversitesi Spor ve Sanat Akademisi bölümünden tamamlayarak mezun olmuştur.

alp kırşan

Sunucu ve oyunculuğunun yanı sıra bir dönem modellik de yapan Alp Kırşan, 2000 tarihinde düzenlenen Best Model of Turkey adlı yarışmada birinci ve Best Model of the World isimli yarışmada ise üçüncü olmaya hak kazanmıştır. Modellik deneyiminin ardından ilk defa ''Sabah Şekerleri'' isimli programda Özlem Yıldız'ın partneri olarak sunuculuk görevini icra etmiştir. Kendini Jim Carrey'e benzeten Alp Kırşan, 2005 tarihinde Yasemin Yalçın Tiyatrosu'nda "Oyunun Oyunu" adlı oyunuyla profesyonel oldu. 

alp kırşan

2011 tarihinde ekranlardaki yerini alan Yok Böyle Dans isimli yarışmada yarışma fırsatı elde eden Alp Kırşan, 2012 tarihine gelindiğinde Survivor Ünlüler – Gönüllüler isimli yarışmada mücadelesini ortaya koymuştur. Öte yandan şu anki dönemde Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında sunuculuk görevini üstlenmektedir. Kendisi gibi oyuncu Zeynep Dörtkardeşler ile 13 Aralık 2014 tarihinde evlilik gerçekleştiren Alp Kırşan bir oğlu bulunmaktadır.

alp kırşan

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PYD elebaşı Salih Müslim'in eşinden teröristbaşı Abdullah Öcalan hakkında skandal ifadeler
TCG ANADOLU örnek oldu! Türkiye'nin gemisini görünce hemen kolları sıvadılar...