THY Başkanı İlker Aycı'yla yuva kuracak Tuğçe Saatman kimdir? Hayatı...

Tuğçe Saatman, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ile hayatlarını birleştirmeye hazırlanıyor. Peki, İlker Aycı ile sonsuz birlikteliğe imza atacak Bein Sports spikeri Tuğçe Saatman kimdir?Yılın kadın spor spikeri ödülüne layık görülen Tuğçe Saatman aslen nereli ve kaç yaşındadır? Hakkında bilinmeyenler!

THY Başkanı İlker Aycı'yla yuva kuracak Tuğçe Saatman kimdir? Hayatı...
THY Başkanı İlker Aycı'yla yuva kuracak Tuğçe Saatman kimdir? Hayatı...
GİRİŞ 26.10.2018 19:01 GÜNCELLEME 19.11.2018 12:36

Bein Sports spikeri Tuğçe Saatman, 18 Kasım 2018 tarihi itibariyle Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı ile hayatlarını birleştirecek. Son dönemlerde 3.Havalimanı açılışı için ağırlıklı bir şekilde hız kesmeden faaliyetlerde bulunan İlker Aycı ile sonsuz birlikteliğe imza atacak Tuğçe Saatman kimdir? Yılın kadın spor spikeri ödülünü almaya hak kazanan Tuğçe Saatman aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, İlker Aycı ile dünya evine girecek olmasının akabinde yoğun bir şekilde sorgulama konusu haline getirilen Tuğçe Saatman'ın hayatı ve hakkında bilinmeyenler...

Gündemde ses getiren Efecan Şenolsun kimdir? Aslen nereli, kaç yaşında?

 

 

TUĞÇE SAATMAN KİMDİR? ASLEN NERELİ VE KAÇ YAŞINDADIR?

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ile yakın bir tarihte yuva kurmaya hazırlanan

Tuğçe Saatman, 1988 yılında İzmir’de doğmuştur. Eğitim hayatına İstanbul'da başlayan Tuğçe Saatman, lise öğrenimini Mev İzmir Özel Avni Akyol Lisesi'nde tamamlamıştır. Üniversite eğitimi için Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne başlayan ve bu bölümü tamamlayan Tuğçe Saatman, İstanbul Barosuna kayıtlı bir avukattır. 

Eğitim hayatının ardından televizyon ekranlarında kendini göstermeye başlayan Tuğçe Saatman, babasının desteği sayesinde spor spikerliği alanında kariyer edinmeye adım atmıştır. İlker Aycı ile 18 Kasım 2018 tarihinde Esma Sultan Yalısı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımı eşliğinde nikah masasına oturacak Tuğçe Saatman, Lig TV’de Yılın Kadın Spor Spikeri dalında ödül almaya layık görülmüştür. Öte yandan Tuğçe Saatman davet edildiği Üç Adam isimli programında ofsayt taktiği ve ofsaytın tanımı için "ofsaytı anlamak değil anlatmak zor" şeklinde ifadelere yer vermesi ile büyük alkış almıştır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık