Rüyada kavga etmek nasıl yorumlanır! Rüyada kavga etmenin anlamı/tabiri!

Rüyada kavga etmek; Bu kişilerin gerçek yaşantısında başka bir kimseyle aralarında kavga ve tartışma yaşanacağına alamet etmektedir. Olumlu ve olumsuz olmak üzere birden fazla manayı içerisinde barındıran rüyada kavga etmek nasıl yorumlanır? İşte, Güç ve kuvvet olarak da belirtilen rüyada kavga etmenin anlamı ve tabiri!

Rüyada kavga etmek nasıl yorumlanır! Rüyada kavga etmenin anlamı/tabiri!
Rüyada kavga etmek nasıl yorumlanır! Rüyada kavga etmenin anlamı/tabiri!
GİRİŞ 30.01.2019 17:36 GÜNCELLEME 30.01.2019 17:36

Rüyada kavga etmenin tabirini ayrıntılı biçimde ele aldığımızda; bazı tabirciler tarafından iyiye yorulduğu gibi kötüye de işaret ettiği bilinmektedir. Rüyada kavga etmek; Kişilerin başkalarıyla fikir anlaşmazlıklarından ve ortak bir görüşe sahip olmaması nedeniyle başka kimselerle tartışma ve kavga yöntemine başvuracağına alamet etmektedir. Aynı zamanda, bu kimselerin başka biriyle aralarında husumet meydana geleceğine ve güç savaşına gireceğinin göstergesidir. Kimi tabircilerin açıklamaları doğrultusunda ise kudret ve kuvvet şeklinde nitelendirilen, uzun ömür ve bol kazanç sahibi olmak gibi anlamı da bulunan rüyada kavga etmek nasıl yorumlanır? İşte, rüyayı göre kişilerin sahip olduğu inancının zayıflaması olarak da ifade edilen, kavganın nasıl görüldüğüne bağlı olarak değişkenlikler arz edebilen rüyada kavga etmenin anlamı ve tabiri...

RÜYADA KAVGA ETMEK NASIL YORUMLANIR? RÜYADA KAVGA ETMENİN ANLAMI VE TABİRİ...

Rüyada anne ve babayla kavga etmek; rüyasında anne ve babasıyla kavga ettiğini, onların kalbini kıracak ve üzülmesine yol açacak kötü sözler sarf eden kişilerin büyük bir günah işleyeceğine delalet etmektedir. Kimi durumlarda da görülmüş olan bu rüya, size bir uyarı mahiyetindedir. Yani, anne ve babanıza olan söylem, tavır ve davranışlarınıza gereken hassasiyeti göstermenizin lazım geldiğini, ve onlara dert ve tasa veren hareketlerinize çeki düzen vermeniz gerektiğini ifade etnektedir.

Rüyasında kavga edenleri izlemek; Bu kişilerin gerçek yaşantısında yaşatılan mağduriyetler karşısında duyarsız kaldığının ve yapılan tüm bu kötülüklerin ortadan kalkması için en ufak eylemde bulunmadığının göstergesidir. Şayet rüyanızda kavga edenleri izleyip ayırmaya çalışıyorsanız, haksızlıkları son vermek isteyen iyi niyetli bir karaktere sahip olduğunuzu, hayırlı faaliyetler yapmaya devam edeceğinizi, hem saygı hem de sevgi göreceğinize delalet etmektedir.

Rüyasında kadın ya da çocuk ile kavga etmek; yaşantısında zayıf durumda olan kişilerin haklarını ezip çiğneyeceğini ve onlara üzüntü veren eylemler gerçekleştirmesi şeklinde tabir edilmektedir. Görülmüş olan rüya, herhangi bir sebepten başka bir kişinin hakkına girerek en büyük günahlardan birine bulaşacağınıza alamet etmektedir. Rüyada bir kadınla ağız dalaşı yapmak; eğer ki bu kadını tanıyor iseniz ona karşı kötülük ve haksızlık yapacağınıza delalet etmektedir.

Rüyasında küfretmek; Rüyasında küfreden bir kişinin yaşantısında sorunlarla karşı karşıya geleceğine ve kendi hatalarından ötürü büyük bir buhranın içerisinde düşeceğine alamet etmektedir. Aynı zamanda rüyada küfretmek; bunu gören kimselerin hareketlerini dikkat etmesi gerektiği konusunda verilmiş olan bir uyarıdır, yani sözü kısası gerek söylem gerekse davranışlarınızla kişilerin tepkisine maruz kaldığınızın ve saygınlığın-itibarın elden gitmesine alamet etmektedir.

Rüyada dövüşmek; Yaşadığınız hayatta kazanacağınıza işaret eden bir rüya olup, rüyasında dövüşen kişiler dünyevi yaşamda hedeflediği ve arzuladığı şeylere erişmesine yahut problemlerinden uzaklaşarak huzura kavuşmasına delalet etmektedir.Aynı zamanda gerçek yaşantınızda eğer ki korku duyduğunuz ve ona karşı çekindiğiniz biri var ise ve sizde rüyanızda dövüştüğünüzü görürseniz bu korkularınızdan daima emin olabilirsiniz. Kimi rüya tabircileri tarafından ise, bu kimselerin kuvvet ve kudrete nail olmasına, toplumdaki kişilerin ona karşı saygı beslemesinin göstergesidir.

Rüyasında birisine yumruk atmak ya da bir kişinin yumruk attığını görmek; Rüyayı gören kişilerin toplumda kaosa sebebiyet verecek nifak tohumları ekmesi sonucunda, bulunduğu yerde düzenin alt üst olmasına, huzur ve güven ortamının dağılarak kişilerin günah işlemeye yönelmesine ve bu kimselerin büyük hatalara sürüklenmesine neden olmaktadır.

Rüyada biriyle ağız dalaşı veya ağız kavgası yapmak; Ağırlıklı olarak dert ve üzüntünün oluşmasına zemin hazırlamaktadır, şayet rüyada ağız dalaşı ve kavgası yaptığınız görmüş iseniz, aynı zamanda kavga ettiğiniz kimseyi gerçek yaşantınızda tanıyorsanız, geçici bir zaman dilimde aranızda düşmanlık durumu baş göstereceğine ve o kişiyle aranızın giderek açılması neticesinde devamlı surette sizi öfkelendirecek ve sorun çıkaracak davranışlar gerçekleştirmesine delalettir.

Rüyanızda bir kavgayı ayırdığınızı görmek; Bu kişilerin, arabulucu olarak insanların ilişkilerini iyileştiren ve hemen herkesin sevdiği birinin olacağı anlamına gelmektedir. Kimi zamanda rüyada kavgayı ayırdığını görmek, insanlarda iyilikte bulunan bir yapıya sahip olduğunuzu, bu nedenle çok geniş bir kesim tarafından takdir topladığınızın göstergesidir.Rüyada silahlı bir kavgayı ayırmak; Bu kimsenin ciddi boyuttaki bir tasadan uzaklaşacağına ya da dertli olan birinin bu sorunlarını davranışları sayesinde önleyecektir.

Rüyada silahla kavga etmek; Rüyasında silah yahut tüfekle kavga ettiğini gören kişinin hayırlı bir işe nail olmasına alamet etmektedir. Örnek verilecek olursa izdivaç vesilesiyle aracılık etmenin göstergesi olup bazen de sevdiği kişiyle arasının limoni olmasına ya da aile üyelerinden bir tanesiyle aralarının açılıp küslük durumunun meydana gelmesine delalettir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri