15 Temmuz Mesajları (2019): Eşsiz ve duygulara hitap eden resimli mesajlar!

Şanlı zaferlere imza atan Türk milletinin bölünmez bütünlüğünün bir kez daha gözler önüne serildiği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü geldi çattı. Milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde yaşamak arzusuyla düşman saldırısını bastırarak canını dişine taktığı bu özel günde 15 Temmuz mesajları sıklıkla araştırılıyor. Tüm engellerin ve zorlukların bertaraf edilerek büyük başarı öyküsünün yazıldığı 15 Temmuz mesajları ve sözleri...

15 Temmuz Mesajları (2019): Eşsiz ve duygulara hitap eden resimli mesajlar!
15 Temmuz Mesajları (2019): Eşsiz ve duygulara hitap eden resimli mesajlar!
GİRİŞ 15.07.2019 19:02 GÜNCELLEME 15.07.2019 19:02

Vatan ve millet üzerindeki hain emellerini gerçekleştirmek için saldırı düzenleyen düşman karşısında halkımızın tüm gücünü ve amansız mücadelesini ortaya koyarak kahramanlık hikayesini yazdığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün üçüncü yıl dönümü gururla kutlanacak. Uğrunda nice kanlar dökülen bayrağımıza, yurdumuza ve ulusumuza zarar vermek isteyen düşmanların milli iradeyle tamamen püskürtülerek eşi benzeri bulunmayan bir başarının gösterildiği bu anlamlı günde 15 Temmuz Mesajları ve Sözleri sorgulaması ağırlıklı olarak yürütülüyor. Türk milletinin bir an bile düşünmeden canı pahasına düşman saldırısının önüne geçmek ve alçakça hedeflerini yerine getirmesine engel olmak adına korkusuzca ve asla pes etmeden savaştığı bu güne istinaden faydalanabileceğiniz en güzel seçenekleri içerisinde barındıran 15 Temmuz Mesajları ve Sözlerini oluşturduk. İşte, şartlar her ne kadar zorlu dahi olsa yılmadan-yenilmeden ve yiğitçe elindeki sınırlı imkanlarla Türk milletinin şanına yaraşır şekilde dimdik duran halkımızın tarihimizde yazdığı destanlara bir yenisini daha eklediği 15 Temmuz Mesajları ve Sözleri...

 

 

ETKİLEYİCİ 15 TEMMUZ MESAJLARI VE SÖZLERİ...

Ard arda dizili ay yıldızlı bayraklara bürünmüş, hayatının baharında soldurulmuş, kefenlerine kan bulaştırılmış cennet bekçileri, uğurlanıyor analarının feryatlarıyla mekanların en yücesine...

 

 

Kelime-i şahadet getirerek canlarını verdiler. 15 Temmuz şehitlerimizin ruhu şad olsun; şehitlerimiz ve devletimiz için tuttuğumuz demokrasi nöbeti mübarek olsun.

15 temmuz mesajları

Bugün hain kalkışmanın yıl dönümünde Astsubay Ömer Halis Demir gibi kahramanlarımızı anıyor ve demokrasi nöbetinde vazifemizi yerine getiriyoruz.

Hani kâfirler seni tutuklamak veya öldürmek, ya da (Mekke'den) çıkarmak için tuzak kuruyorlardı. Onlar tuzak kuruyorlar. Allah da tuzak kuruyordu. Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır. (Enfal Suresi)

15 temmuz sözleri

Allah yolunda öldürülenlere "ölüler" demeyiniz. Bilakis onlar diridirler. (Bakara Suresi).

Türkiye Cumhuriyetini karanlığa sürüklemek isteyen hain çete 2 yıl önce bugün çökertildi. 15 Temmuz şehitlerimize Allah rahmet eylesin.

15 temmuz demokrasi ve milli birlik bayramı

Bir memleketin saha bakımdan büyüklüğü onun gerçek büyüklüğünü ifade etmez ve bir milleti millet yapan arazisi değildir.

15 Temmuz'da Türkiye Cumhuriyeti'ne kast edenlerin hain planına canını siper ederek karşı koyan şehitlerimizin rahmetle ve dualarla anıyoruz.

Bir yıl önce bugün Halk sokaklara döküldü; namluların, tüfeklerin, kurşunların karşısına çıktı ve Türkiye Cumhuriyetini hainlere yem etmedi! 15 Temmuz şehitlerimize ve gazilerimize minnettarız. Dualarımız onlarla...

15 Temmuz demokrasi milli birlik günün'de vatanımız için yüreklerini ortaya koyan tüm milletimizi şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz.

”Şehidin anası çekmesin acı, derdi varsa bulunmalı ilacı, şehidin anası olur baş tacı, şehit anasına evlat olmalı…”

Vatanımız için şehit olmuş 249 ve gazilerimize Milletçe ağlıyoruz. Şehitler Ölmez vatan bölünmez.

Yüce Türk milletinin 249 evlası 15 Temmuz gecesinde hayatlarını bizler bugün demokrasi nöbeti tutabilelim diye verdiler. 15 Temmuz canını verenler ve tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun.

Allah bize bir daha 15 Temmuz gibi bir ihanet yaşatmasın. Ama hainler de şunu unutmasın… Millet bu alçaklara her zaman gerekli dersi verecektir.

Türk milletinin, milli iradenin duruşu bütün oyunları bozdu. Vatan bizim vatanımız hainlere karşı durmalıyız.

"Git evladım yıllarca ben oğulsuz kalayım. Şu yaralı bağrıma kara taşlar çalayım. Hadi yavrum hadi git ya gazi ol ya şehit."

Bu millet demokrasiyi 15 Temmuz'da bütün dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar bir tek şeyi hesaba katmadı; egemenlik kayıtsız şartsız milletindir! Bayrağımızı indirtmeyelim, ezanımızı dindirtmeyelim.

Yüce milletimiz tarihte olduğu gibi 3 yıl önce 15 Temmuz akşamı yine hainlere, çetelere, Türkiye Cumhuriyeti’nin düşmanlarına unutamayacakları bir ders vermiştir.

Başkomutan dedi: İnin meydana… Sahip çık Hakka, al bayrağa, aziz vatana. Milyonlar indi meydana, Türkün sesi titretti yeri göğü… razı olsun bu vatan aşkı ile dolana… 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Anma Gününüz kutlu olsun.

Bugün Türkiye'nin dört bir köşesinde 15 Temmuz'da vatan hainlerinin püskürtülüşünü ve bu yolda canını veren 15 Temmuz şehirlerimizi dualarla anıyoruz.

Dualarımız 15 Temmuz şehitleri ile... Onlar ki canlını Türkiye Cumhuriyeti için feda etmiş hainlerin planlarını suya düşürmüştür. Allah'ın rahmeti şehitlerimiz ile olsun.

80 Milyon bir olduğu müddetçe, başka bir bayrağa haramdır bu vatan. 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Anma Gününüz kutlu olsun.

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. 15 Temmuz ve tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun.

Bu millet demokrasiyi 15 Temmuz'da bütün dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar bir tek şeyi hesaba katmadı; egemenlik kayıtsız şartsız milletindir! Bayrağımızı indirtmeyelim, ezanımızı dindirtmeyelim.

Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir.

Herkes gönlünü ferah tutsun, bir kurtuIuş savaşı daha kazandı bu millet 15 Temmuz’da…

Yüce milletimiz tarihte olduğu gibi 1 yıl önce 15 Temmuz akşamı yine hainlere, çetelere, Türkiye Cumhuriyeti'nin düşmanlarına unutamayacakları bir ders vermiştir. Demokrasi nöbetimiz kutlu ve şanlı olsun.

O insanlar ki söz konusu vatan olunca bir dakika bile düşünmediler canlarını verdiler. Türkiye Cumhuriyeti şehitlerimiz ve gazilerimizin fedakarlıkları ile ilelebet yaşayacaktır.

Gururumuz, kahramanlarımız 15 Temmuz şehitlerimizi, darbecilerin durdurulmasının sene-i devrinde dualarla, hasret ve özlemle anıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti'nin bekasına kast edenler, Türkiye Cumhuriyeti'nin altını oymaya çalışan hainler bundan 1 yıl önce 15 Temmuz şehitlerimiz ve gazilerimizin kahramanlıkları ile ezilmişlerdir. Gelecekte de devletimizi alaşağı edebileceğini düşününler gereken dersi alacaktır.

Allah'a şükür ki darbelerin susturduğu ezanlardan, ezanların susturduğu darbeyi görebildik.

En büyük zaferimiz hiç düşmemek değiI, her düştüğümüzde kaIkabiImektir.

Unutmadık unutturmayacaz #15TemmuzDestanı korkmadan ölüme yürüyen bu vatan için canlarını hiçe sayan şehitlerimizin ruhu şad olsun ailelerine Allah sabır versin...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış