Cenk Eren Erdoğan'a destek verdi linç yedi

ABD Başkanı Donald Trump'un Türkiye'nin ekonomisini hedef alan açıklamalarına karşı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanındayım diyen ünlü sanatçı Cenk Eren lince maruz kaldı. Eren, bir Twitter kullanıcısı ile yaşadığı diyaloğu ilişkin paylaşımında "Diyor ki sen askerliğini bedelli yapmışsındır, diyorum ki 18 ay yaptım, diyor ki ama başkaları 24 ay yapmış. Tıkandım ve cevap bulamadım" ifadelerini kullandı.

Cenk Eren Erdoğan'a destek verdi linç yedi
Cenk Eren Erdoğan'a destek verdi linç yedi
GİRİŞ 08.10.2019 23:24 GÜNCELLEME 09.10.2019 09:23
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna olası operasyonuna ilişkin Türkiye ekonomisini hedef aldı. Trump, paylaşımda, "Daha önce güçlü bir şekilde ifade ettim, şimdi bir kez daha yinelemek için söylüyorum; Türkiye, benim derin ve eşsiz anlayışıma göre, sınırların dışında olduğunu düşündüğüm bir şey yaparsa, Türkiye'nin ekonomisini mahvederim ve yok ederim (Bunu daha önce yaptım)." ifadelerini kullanmıştı.

 

ABD Başkanı Trump'ın paylaşımına ünlü sanatçı Cenk Eren tepki göstererek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğunu ifade etti. Cenk Eren, Twitter'dan yaptığı paylaşımda ''Küstahça Ülkemi tehdit eden ABD ye karşı Devletimin, Ordumun ve Başkomutan Cumhurbaşkanı RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN yanındayım.'' ifadeleriyle tepki gösterdi.

Eren'in bu paylaşımına onbinlerce beğeni alırken bir kısım tarafında da linç edilmek istendi.

 

Ünlü sanatçı kendisine link etmek isteyen bir Twitter kullanıcısı ile arasında geçen diyaloğu paylaştı. Cenk Eren, paylaşımında "Diyor ki sen askerliğini bedelli yapmışsındır, diyorum ki 18 ay yaptım, diyor ki ama başkaları 24 ay yapmış. Tıkandım ve cevap bulamadım:)))" ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 10
  • Oflu 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis'e selam yola devam. Çekemeyenler anten taksınlar...
    Cevapla
  • Metin 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya kimlerle uğraştığımız anlayın biraz. NE kadar bilgili, okumuş, kültürlü olursan ol, TAYYİP ERDOĞAN'a en ufak bir destek verirsen cahil, kültürsüz, yalakasın.
    Cevapla
  • tanar olca 4 yıl önce Şikayet Et
    Benim askerim operasyona hazırlanıyor ve eli tetikte Emir bekliyor, Durum böyleyken kim ki siyasi rant peşine düşüyorsa benim ülkemin asıl düşmanları onlardır bunu herkes kafasına sokmalı.
    Cevapla
  • yiğido 4 yıl önce Şikayet Et
    bir insan vatanını bayrağını milletini seviyorsa, sevdiğini de haykırıyorsa içine sindiremeyenler in zoruna gider. Şeytan da hain dir.
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 4 yıl önce Şikayet Et
    Vatansever gibi gözüküp aslında PKK sevicisi olan hainlerin düşüncelerine karşı verilebilecek bir cevap yok. Ben de tıkandım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Guterres: Kanlı misilleme döngüsüne son verin
Togg CEO'su Karakaş yeni model T8X için tarih verdi