Berna Laçin'den 'pes' dedirten pişkinlik

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin hemen ardından oyuncu Berna Laçin'in attığı skandal tweete tepkiler dinmiyor. Yazar Ahmet Hakan, deprem sonrası yaptığı paylaşımlardan dolayı hakkında soruşturma başlatıldığı söylenen Berna Laçin için "Dalga geçilmeyi, kınanmayı, ayıplanmayı hak ediyor" demişti. Berna Laçin'den Ahmet Hakan'a cevap geldi.

Berna Laçin'den 'pes' dedirten pişkinlik
Berna Laçin'den 'pes' dedirten pişkinlik
GİRİŞ 27.01.2020 20:44 GÜNCELLEME 29.01.2020 11:41
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin hemen ardından oyuncu Berna Laçin'in yaptığı paylaşımlar tepki toplamıştı. Paylaşımların ardından savcılığın Laçin hakkında soruşturma açtığı iddia edildi. Berna Laçin, bu kararın ardından kendisini sert bir dille eleştiren Ahmet Hakan'a Twitter hesabından cevap verdi.

 

 

"KINANMAYI, AYIPLANMAYI, KÜÇÜMSENMEYİ HAK EDİYOR"

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Berna Laçin hakkında bir yazı kaleme alarak "Depremin büyüklüğü 6.8 olursa... Elazığ ve Malatya'ya vergi muafiyeti getirmek zorunda kalırız. Eyvah eyvah!" demişler. Ve hemen depremin büyüklüğünü 6.5'e çekerek Elazığ ve Malatya'ya vergi muafiyeti gelmesini engellemişler. İyi ama bu saçmalık, herhangi bir soruşturmayı moruşturmayı zerre kadar hak etmiyor ki! Bu saçmalık sadece ve sadece... Dalga geçilmeyi, kınanmayı, ayıplanmayı, küçümsenmeyi hak ediyor... Bir adım ötesini değil. Açmayın şuna soruşturma moruşturma. Açmayın ki... Soruşturma açmanın da bir ciddiyeti olsun yahu!" dedi.

"TERBİYE YOKSUNU ÜSLUP"

Ahmet Hakan'ın eleştiri içeren yazısına Twitter hesabından cevap veren Berna Laçin ise şunları söyledi: "Pes! Böyle bir yalan, böyle bir trolleme, böyle başkalarının lafınla dedikodu üretme çabası! Böyle aslına bakmadan salt çamur at yarışı! Böyle bir terbiye yoksunu üslup! Ne oldu! Dün Kızılay'a azıcık laf söyleyince azarlayan çok mu oldu!"



 

YORUMLAR 10
  • Ugr 4 yıl önce Şikayet Et
    Sana acizliğine cehaletine cevap bile vermeyecem
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın şu his yoksununu.
    Cevapla
  • Ercan 4 yıl önce Şikayet Et
    İlgi çekmeye çalışıyor ilgilenmeyi yok olur gider
    Cevapla
  • cello 4 yıl önce Şikayet Et
    hadsize haddini bildirmek ,fakire hırka giydirmek kadar sevaptır.Sağol A.Hakan
    Cevapla
  • türk 4 yıl önce Şikayet Et
    bu kadın kimdir ne iş yapar neye kime faydası olmuş bu kadar gevezeliği kendinde hasıl hak görüyor inanılır gibi değil.soyu sopu incelenmeli bence.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
MKE Ankaragücü - Beşiktaş! CANLI