Sebebi şoke etti! Kadını uçurumdan atıp, başını taşla ezdi

Adana'da bir şahıs eşinin yanına kuma olarak almak istediği kadından red cevabı alınca 23 yaşındaki Zeliha Armağan'ı uçurumdan attı. Armağan'ın ölmediğini fark eden O.Ç., genç kadını başını taşla ezip, öldürdü.

Sebebi şoke etti! Kadını uçurumdan atıp, başını taşla ezdi
Sebebi şoke etti! Kadını uçurumdan atıp, başını taşla ezdi
GİRİŞ 21.02.2020 16:39 GÜNCELLEME 21.02.2020 16:48
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Adana'nın Pozantı ilçesinde O.Ç., kendisine kuma olmak istemeyen Zeliha Armağan'ı (23) uçurumdan atıp, başını taşla ezerek öldürdü. O.Ç. ve olay sırasında yanında bulunan kayınpederi H.Ç., Suriye’ye kaçma planı yaparken Şanlıurfa'da yakalandı.

Şanlıurfa'da yaşayan evli O.Ç. Zeliha Armağan ile dini nikahla evlenmek istedi. O.Ç.'ye kuma olmayı kabul etmeyen Zeliha Armağan, İzmir'e akrabalarının yanına sığındı. Durumu öğrenen O.Ç. ise kayınpederi H.Ç. ile İzmir'e giderek genç kadını evlenmek için ikna etmeye çalıştı. H.Ç. ile O.Ç. Armağan'ı otomobile bindirip, Şanlıurfa'ya götürmek için yola çıktı. İddiaya göre, yol boyunca tüm ikna çabasına karşın olumsuz yanıt alan O.Ç., Adana'nın Pozantı ilçesi Vali Çeşmesi mevkisinde otomobili durdurup, aşağı indirdiği Zeliha Armağan'ı uçurumdan attı. 

BAŞINI TAŞLA EZİP ÖLDÜRDÜ

O.Ç., Armağan'ın ölüp, ölmediğini kontrol etmek için yanına indi. Armağan'ın ölmediğini fark eden O.Ç., genç kadını başını taşla ezip, öldürdü.

AKRABASI ORTAYA ÇIKARDI

Şanlıurfa'da polis merkezine giden O.Ç.'nin akrabası M.Ç., Zeliha Armağan'ın öldürdüğünü ileri sürdü. Adana polisiyle irtibata geçen ekipler, M.Ç.'nin verdiği adres ve O.Ç.'nin otomobilinin Plaka Tanıma Sistemi kayıtlarından Armağan'ın cesedine ulaşıldı. Zeliha Armağan'ın cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

KAÇMA PLANI YAPARKEN YAKALANDILAR

Şüpheliler de Suriye'ye kaçma planı yaparken yakalandı. Adana'ya getirilecek olan şüpheliler, sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek.
 

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 28
  • Marduk 4 yıl önce Şikayet Et
    Vay O.Ҫ vay!!
    Cevapla
  • Türk27 4 yıl önce Şikayet Et
    idam
    Cevapla
  • mişmiş 4 yıl önce Şikayet Et
    imansızlar sizi. uçurumdan atmışsınız zaten. daha gidip başını taş ile ezme nedir kitapsızlar. Nasıl can vereceksiniz nasıl. ne diyeyim nasıl diyeyim. İdam edilseler içim yine soğumaz. Bu nasıl bir vahşilik aşağılık bir şeydir. İdam onlara ödül olur. Kısas olmalı. Onlarında başları taşla ezilmeli. Ancak bu şekilde hak yerini bulur.
    Cevapla
  • Selin 3 yıl önce Şikayet Et
    O adam benim hayatımı mahvetti eski kocamdi o canı kardeşimi öldürdü emin ol idam değil cayır cayır önümde yansa içim sizlamaz
    Cevapla
  • Cemalettin Dogan 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsan sevgisinden mahrum kalan hayatında İnsan sevgisini tatmayan bir insandan ne bekleye bilirsinki. Bildikleri tekşey ailelerinden öğrendikleri kendilerine nasıl davranıldığıdır. İnsanları hor görmek aşağılamak, ve kendi cikarları için yapamayacakları hic bir kötülük yoktur. Ve böyle yetiştirilen gençlerimiz eninde sonunda Milletin ve Devletin başina bela oluyor.
    Cevapla
  • Yüksek İşçi 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamın isim ve soyisim baş harfleri de manidar!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…