Uğur Işılak: Irkçılık bir insanlık suçudur!

Ünlü sanatçı Uğur Işılak, geçtiğimiz günlerde Almanya’nın Hanau kentinde meydana gelen ırkçı saldırı hakkında ırkçılığın insanlık suçu olduğunu bildirerek yaşanan elim hadisenin sağduyu sahibi her insanı derinden üzdüğünü söyledi.

Uğur Işılak: Irkçılık bir insanlık suçudur!
Uğur Işılak: Irkçılık bir insanlık suçudur!
GİRİŞ 22.02.2020 15:29 GÜNCELLEME 22.02.2020 15:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sanatçı Uğur Işılak Almanya’da meydana gelen ırkçı saldırıyı sert bir şekilde kınadı. Sanatçı Işılak, saldırının sağduyu sahibi bütün insanları derinden yaraladığını ifade etti.

 

Işılak, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır dilediğini belirtirken, ırkçılığa ve ırkçılığa dayalı şiddete karşı yasal yollarla çözüm bulunmadığı müddetçe, bu saldırıların sonu gelmeyeceğini söyledi.

“IRKÇILIK İNSANLIK SUÇUDUR!”

 

Ünlü sanatçı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Irkçılık bir insanlık suçudur.  Faşist ve ırkçı grupların her türlü faaliyetleri devlet tarafından yakın takibe alınıp gereği yapılmalıdır. Almanya’da yaşayan yabancıların maruz kaldığı ilk olay değildir Hanau’daki yaşanan vahşet. Bu sebeple bütün vatandaşların can ve mal güvenliği için yeni yasal düzenlemeler şarttır.  Bu saldırıyı protesto ederek, acımızı paylaşan tüm yabancılara ve Alman vatandaşlarına teşekkür ederiz.   Dünyada en büyük ırk, insan ırkıdır.”

Sanatçı Uğur Işılak.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • müslim 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyedeki irkcilara ne yapalim?
    Cevapla
  • Bilgi 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu çarpık ırklar, insan ırkı içinde olduğu sürece potansiyel tehlikedir. Çünkü bu manyak tiplerin hastalığının ne ilacı nede terapisi var.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı