Rüyada karışık şeyler görmek ne demektir? Rüya içinde rüya anlatmak neye delalet eder?

Rüya içinde rüya görmek, rüya sahibinin müjdeli ve güzel haberler alacağına işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin mutlu günler yaşamasının yanında adımlarını daha dikkatli ve temkinli atması gerektiğine yorumlanır. Peki rüyada karışık şeyler görmek kötüye mi işaret eder?

Rüyada karışık şeyler görmek ne demektir? Rüya içinde rüya anlatmak neye delalet eder?
Rüyada karışık şeyler görmek ne demektir? Rüya içinde rüya anlatmak neye delalet eder?
GİRİŞ 08.03.2022 10:13 GÜNCELLEME 08.03.2022 10:13

Rüya içinde rüya görmek, rüya sahibinin üzüntülü ve sıkıntılı günlerinin sona ereceğine, sabrettiği birçok olayın neticeye varacağına işaret etmektedir. Rüya içinde rüya gören kişinin müjdeli haberle alarak mutlu olacağı günlere işaret ederken bazı rüya tabircilerine göre ise rüya sahibinin insanların kusurlarını arayan bir kimse olduğuna yorumlanmaktadır. 

Rüya İçinde Başka Bir Rüya Gördüğünü Görmek

Rüya sahibinin uzun zamandır beklediği ve istediği işlerin gerçekleşeceğine ve mutlu olacağına işaret edilmektedir. Rüya sahibinin ümidini kestiği bir olayın beklemediği şekilde gerçekleşeceğine yorumlanmaktadır. Rüya içinde rüya gören kişinin adımlarını daha dikkatli ve temkinli atması gerektiğine, kendini bazı olaylara çok kaptırdığından biraz toparlanması gerektiğine işaret edilmektedir. 

Rüya İçinde Rüya Anlatmak

Rüya içinde rüyasını bir başka kişiye anlatan, tabir ettiren kimsenin dürüst bir kimse ise rüyasının aynen gerçekleşeceğine işaret eder. Ancak rüyayı anlattığı kimse dürüst ve güvenilir bir kimse değilse yalan habere yorumlanmaktadır. 

Rüyada Rüya Görürken Uyanmak

Rüyada içinde rüya görürken uyandığını gören rüya sahibinin sıkıntılarından ve üzüldüğü mevzulardan bu aniden kurtularak feraha ereceğine işaret etmektedir. Rüya sahibinin müjdeli haberler alarak çok mutlu olacağına işaret edilmektedir.

Rüyada Karışık Şeyler Görmek

Rüyasında belli belirsiz bir şeyler olduğunu gören fakat tam olarak ne olduğunu kavrayamayan kişinin öğreneceği bazı olaylardan dolayı üzüleceğine işaret edilir. Rüya sahibinin sağlık sorunları yaşayacağına ve bundan dolayı sıkıntılı günler yaşayacağına işaret edilmektedir. Rüyada kalabalık ortamlarda bulunduğunu gören bekar kişinin hayırlı kısmetlerinin çıkacağına ve birçok kişinin dikkatini çekeceğine işaret edilmektedir. 

Rüyada Rüya Tabir Etmek

Rüyasında rüya tabir ettirdiğini gören kişinin rüyayı kime tabir ettiğine göre farklı yorumlanmaktadır. Rüya sahibi eğer iyi, dürüst ve sözüne güvenilir birine rüyasını tabir ettiriyorsa hayırlı ve güzel işlerle karşılaşacağına yorumlanmaktadır. Ancak rüyayı kötü niyetli ve sözüne güvenilir birine tabir ettiriyorsa rüya sahibinin alacağı sıkıntı haberlere işaret edilmektedir. 


Rüya İçinde Rüya Gördüğünü Fark Etmek

Rüyasında rüya gördüğünü ve bunun farkına vardığını gören kişinin etrafında iyi niyetli kimselerin varlığına işaret eder. Ancak bu kimselerin varlığının ve niyetinin farkında olan rüya sahibine kimsenin zarar veremeyeceğine yorumlanır. Rüya sahibinin ona zarar verecek insanlara karşı tedbirli olacağına işaret edilir.

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüya İçinde Rüya Görmek

İhya: Rüya tabir ettiğini görmek, doğruluğu tartışılır bir kimsenin söz ve haberine; Salih ve doğru sözlü birinin rüya tabir ettiğini görmesi, bu yorumun aynen çıkmasına; Rüyada, gördüğü rüyayı bir tabirciye anlattığını görmek, hikmetli ve sünnete uygun olan ssöz işitmeye; Tabirci olduğunu görmek hakim olmaya, ilim tahsil etmeye yahut okumaya, Rüya yorumcusu görmek kaybolan kimseden haber almaya, bir şeyin açığa çıkmasını isteyen kimsenin bu arzusunun yerine gelmesine, mahzun kimsenin sevinmesine, sevinçli olanların kederlenmesine delalet eder.

Diyanet: Rüyanızda riyakarlık yaptığınızı veya bir başkasının size karşı riyakârlık yaptığını görmeniz; eğer iş ortaklarınız varsa aldatıldığınıza, eğer halktan birisi iseniz; mahalle halkı tarafından yüzünüze gülündüğü halde sevilmediğinize ve evinizde ev halkı tarafından horlandığınıza yorumlanır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!
Konya Büyükşehir ve Karatay Belediyesi’nden tarihi proje