Cami avlusunda başlayan düğün jandarmada bitti

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca tarafından haftalardır koronavirüs vaka sayısı en yüksek kentler arasında gösterilen Gaziantep'te, kurallar hiçe sayılmaya devam ediyor. Kentte, bir cami avlusunda yapılan düğün, şikayet üzerine Jandarma ekipleri tarafından sonlandırıldı.

GİRİŞ 10.08.2020 00:45 GÜNCELLEME 10.08.2020 00:46
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Bakan Koca tarafından, temaslı vakaların pozitif vakaya dönüşme oranı 1,3 olarak açıklanan ve bu sıralamada Türkiye dördüncüsü olan Gaziantep'te, ne düğünlerde, ne taziyelerde ne de cadde ve sokaklarda kurallar umursanıyor.

Cami avlusundaki düğünü jandarma sonlandırdı

CAMİ AVLUSUNDA DÜĞÜN YAPTILAR

Kentte özellikle vakaların artışında en büyük etken olarak gösterilen düğün, nişan ve kına gibi eğlencelerde herhangi bir azalma yaşanmazken, bir düğünde hem kurallar hiçe sayıldı hem de düğün yeri olarak bir cami avlusu seçildi. Yaşanan olayın ardından onlarca vatandaş tarafından Jandarma'ya şikayet yağdı. Düğünün yapıldığı alana gelen Jandarma ekipleri ise düğün sahiplerini uyararak etkinliği sonlandırdı.

Cami avlusundaki düğünü jandarma sonlandırdı

Yaşanan olayın ardından düğün sahipleri ve davetliler alanı terk ederken, organizasyon şirketi ise sahneyi ve masaları topladı.

Cami avlusundaki düğünü jandarma sonlandırdı

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 10
  • xxx 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu antep düzelmez , ümitsiz vaka ..İle giriş çıkışlar yasaklanmalı..
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Düğün demek eğlence ve gıybet demek, camii avlusunda düğün olmaz, birileri kilise ile bir tutmuş, ne alaka arkadaş? Bizim millet eğlenceyi ve cekistirmeyi maalesef sever! Hele düğünde kim ne giymiş kim ne yapmış sakur sukur muhabbet döner, yorum yaparken bira mantikli yapalim, kuranli duali olmali zaten düğün bunu yapmayan d kendini bi sorgulasin ..
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Pandemi zamanı olmaz böyle şey. Ama pandemi olmasaydi camide neden düğün olmasın ki. Ha doğru siz düğün değince islama aykırı eglenceler dusunuyorsunuz. Siz de biliyorsunuz demek guya sünnet olan evliliğin islamla alakası olmayan bir düğünle başladığını ondan camiye yakistiramiyoruz. Kilisede düğün oluyor ama. Camide islama uygun düğün neden olmasın.
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Davul zurnalı degildir heralde.Mevlutlu yapmislardir
    Cevapla
  • Memre 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne hale geldik Allah ıslah etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem
Patnos'ta belediye araçlarının parçaları hurdacılarda aranıyor