Sağlık çalışanı 10 çift birlikte dünyaevine girdi

Korona virüs sürecinde canla başla mücadele eden sağlık çalışanları için anlamlı bir düğün organizasyonu düzenlendi. Kura ile seçilen sağlık çalışanı 10 çift, 'Sağlık Çalışanları İçin El Ele' etkinliğinde dünyaevine girdi.

GİRİŞ 24.08.2020 22:59 GÜNCELLEME 24.08.2020 23:24
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Çiftlerin nikahlarını Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen kıyarken, organizasyona ünlü isimler de katıldı.

Korona virüsle mücadele sürecinde en ön safta mücadele eden sağlık çalışanlarına vefa göstermek adına anlamlı bir etkinlik düzenlendi. “Sağlık Çalışanları İçin El Ele” organizasyonunda kura ile seçilen ve evlilik hazırlığında olan 10 sağlık çalışanı çiftin nikah, kokteyl, gelinlik, damatlık, kına gecesi, saç makyaj, ulaşım, balayı, boğaz turu, fotoğraf, orkestra gibi giderleri, sektörde faaliyet gösteren çeşitli firmaların işbirliğiyle karşılandı. Sağlık çalışanı 10 çift, Üsküdar’da bir restoranda düzenlenen organizasyon ile bir ömür boyu mutluluğa evet dedi. Çiftlerin nikahını ise Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen kıldı. Organizasyona Tanju Çolak, Hayko Cepkin, Murat Kurşun, Faik Öztürk gibi ünlü simalar da katıldı.

"TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARI ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Dünyaevine giren Kübra Seferoğlu, “Bu zorlu süreçte bizlere destek vererek biraz da olsa moralimizi düzelten, destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Evlenen damatlardan Serkan Çilek, “Bu organizasyonda emeği geçen herkse çok teşekkür ediyoruz. Tüm sağlık çalışanları adına teşekkür ediyoruz” dedi.

"BİZE ÇOK GÜZEL BİR MOTİVASYON OLDU"

Düzenlenen organizasyonda evlenen bir sağlık çalışanı, “Çok yorulmuştuk pandemi dönenimde. Çok yıpranmıştık. Ailelerimizden uzak kalmıştık. Bize çok güzel bir motivasyon oldu. Çok güzel bir organizasyon oldu. Biz çok mutlu olduk. Fark edildiğimize çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI TÜRKMEN: SAĞLIK BAKANIMIZ, SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ, ONLAR DA ASLINDA EV SAHİBİ

Nikah töreninde konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bu akşam hepimiz ev sahibiyiz. Hepimiz düğün sahibiyiz. Burada çok özel bir işbirliği var. Türk futbolunun efsane kralı Tanju Çolak da bizimle. Sağlık Bakanımız, Sağlık Müdürümüz, onlar da aslında ev sahibi. Projenin bir başka ortağı. Huzurlarınızda başta Sağlık Bakanı olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına millet olarak gerçekten teşekkür ediyoruz. Onlar bu sürecin kahramanları” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • büyükdoğu 3 yıl önce Şikayet Et
    tanjuyu haykoyu anlarım da faik öztürk nedir ya?
    Cevapla
  • Konyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    covid yoğun bakımda çalışıyorum. bu organizasyonun benim için bir anlamı olmadığının bilinmesini isterim. Sağlık bakanı tavandan ek ödeme müjdesininde özellikle çalışmayan doktorlar için olduğunuda artık anlayın lütfen. madem bir iyileştirme yapacaksın herkese 1000 tl zam yap. doktora 15000 verip ekonomiyi sıkıntıya sokmana gerek yok. hemşiresi teknisyeni temizlik görevlisi ve doktora seyyanen yap ne ekonomi zora girsin nede iş barışı bozulsun. Ama olmaz illaki doktora 15.ooo verilecek.
    Cevapla
  • ??? 3 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum...
    Cevapla
  • kirkdort44 3 yıl önce Şikayet Et
    aynen, nokta
    Cevapla
  • Düzmantık 3 yıl önce Şikayet Et
    Maaşını alıp işini yapmak imtiyazı gerektirir mi?
    Cevapla
  • Olacak 3 yıl önce Şikayet Et
    Koronaya karşı koronayı yayan organizasyon vay be
    Cevapla
  • Yolcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Dusunenlere tesekkur ederiz ama hem saglikci esi ve saglikci kizi olarak yasadigimiz stres ve yorgunlugu bilemezsiniz bide bununla beraber gecim sikintisi yasamak istemiyoruz... yetkililerden saglik calusanlarin maaslarina iyilestirme yapilsin ama sadece doktorlara degil orada teknisyeninden memuruna temizlikcisine hemsiresine kadar nice insan calisiyor. DoktorlarA pastanin yarisindAn fazlasi veriliyor bu kabul edilemezz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe