Kalp kriz geçiren mühendisin inanılmaz değişimi

Türkiyede farklı bölgelerde inşaat alanında faaliyetler gösteren üst üste başarılar yakalayan Mühendis ve iş adamı Fatih Tekin 3 yıl önce geçirdiği bir kalp rahatsızlığından sonra kendini müziğe ve hayvanlara adadı. Fatih Tekin kısa sürede yazdığı ve bestelediği eserler ile müzikte de çok güzel başarılara imza attı..

GİRİŞ 15.09.2020 12:07 GÜNCELLEME 15.09.2020 12:33

Genç yeteneklere imkan sunmak için MFT PRODÜKSİYON şiketini kurarak birçok genç müzisyen  yeteneğe destek verdi. Ardı ardına 4 adet single çıkardı. Yadiğar isimli single çalışmasının klip çekiminde hayvanlara olan tutkusundan Şampiyon filminin kahramanı (Efsane Bolt Pilot) isimli atı canlandıran at ile 3 ay vakit geçirip eğitim aldı ve klibinde kendisine rol arkadaşı yaptı.

 

 

Fatih Tekin son olarak da tüm Türkiye de 7 den 70 e herkesin bildiği Fidayda isimli anonim eseri Murat Yaprak ile birlikte coverlayıp Dark’n Dark Music etiketi ile harika bir projeye  imza attı. Fatih Tekin Türkiye’nin önde gelen Müzik şirketi Dark’n Dark Music ile de çok özel bir projenin çalışmalarına MFT PRODÜKSİYON ile ortak başladı.

Bununla da yetinmeyip şuana kadar yapmış olduğu tüm müzik çalışmalarının dijital gelirlerini sokak hayvanlarına bağışlayan Fatih Tekin anlaşılan adından sıkça söz ettirecek.

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!