Rüyada kivi görmek ne anlama gelir? Rüyada kivi satın almak neye işaret?

Rüyada kivi görmek, rüya sahibinin iş hayatında başarılı olmasına ve bu sayede rızkının artacağına yorumlanmaktadır. Rüyada kivi gören kişinin şansının döneceğine hem aile hem iş hayatında huzura kavuşacağına yorumlanmaktadır. Peki rüyada kivi yemek ne anlama gelir? Rüyada kivi soymak ne demek? İşte rüyada kivi görmenin detaylı tabirleri ve alimlerin yorumları...

Rüyada kivi görmek ne anlama gelir? Rüyada kivi satın almak neye işaret?
Rüyada kivi görmek ne anlama gelir? Rüyada kivi satın almak neye işaret?
GİRİŞ 15.12.2020 09:10 GÜNCELLEME 15.12.2020 09:10

Rüyada kivi görmek, rüya sahibinin iş hayatında çok başarılı olacağına işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin başarıları sayesinde çok fazla para kazanmasına ve maddi olarak rahatlamasına işaret etmektedir. Rüya sahibinin kendi ile birlikte çok fazla kişilere yardımının dokunacağına ve hayırsever bir kimse olacağına yorumlanmaktadır. Rüyada kivi gören kişinin yaptığı hayırlar sayesinde çevresindekiler tarafından sevilmesinin yanında Allah’ın rızasını kazanacağına işaret etmektedir. 

RÜYADA KİVİ YEMEK

Rüyada kivi yediğini gören kişinin iş hayatında gösterdiği mücadeleler sayesinde başarılar elde edeceğine ve bundan dolayı makamının yükseleceğine işaret etmektedir. Rüyada kivi yemek hayırlı ve bol kazançlara yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin iyi ahlakı ve huyu sayesinde herkese örnek olan bir kimse olduğuna işaret edilmektedir.

RÜYADA KİVİ SATIN ALMAK

Rüyada kivi satın alan kişinin çok çalışkan ve azimli bir kimse olduğuna yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin azmi sayesinde elde ettiği başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder. Rüyada kivi satın alan kişinin işleri büyük oranda yoluna girerek birçok sorunun üstesinden geleceğine yorumlanır. Rüyada kivi satın almak hayırlı ve güzel rüyalardandır. 

RÜYADA KİVİ TOPLAMAK

Rüyada kivi toplayan kişinin hayırlı işlerin üzerine gideceğine, güzellikler için mücadele edeceğine işaret eder. Rüya sahibinin mücadelesi sayesinde hem iş hayatında hem de aile hayatında huzurlu olacağına yorumlanmaktadır. Rüyada kivi toplamak bol kazanç ve maddi rahatlığı işaret etmektedir. 

RÜYADA ÇÜRÜK KİVİ GÖRMEK

Rüyada çürük kivi görmek, yanlış kararlar alarak hatalara düşeceğine, bilmediği işlere girip hem kariyerini hem parasını riske atacağına yorumlanmaktadır. Rüyada çürük kivi görmek, rüyayı gören kişinin zarara uğrayacağına ve zor duruma düşeceğine işaret etmektedir.

RÜYADA KİVİ SOYMAK

Rüyada kivi soyan kişinin sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, işlerinin daha güzel ve düzgün olacağına, hayatında sıkıntı çıkaran arkadaşlarından kurtulacağına işaret etmektedir. Rüyada kivi soymak maddi kazanca ve feraha işaret etmektedir. Rüya sahibinin iş hayatında daha da başarılı olacağına yorumlanmaktadır.

ALİMLERİN GÖRÜŞLERNE GÖRE RÜYADA KİVİ GÖRMEK

Nablusi: Rüyada meyvenin tatlısı, rızık ve faydalı ilme delalet eder, tabiatına uygun olan kimsenin ekşi meyveyi yemesi, yine rızık ve ilimdir. Tabiatına uygun olmayan kimsenin ekşi meyveyi yemesi, haram mala ve hastalığının artmasına delalet eder. Olgunlaşmamış meyveyi yemek veya ona malik olmak, borca, yabancı erkek ve kadınlara yahut onlardan dilsiz ve sağır olanlarına delalet eder. Örtülü ve kapaklı bir şey içerisinde bulunan meyve güçlükle elde edilen rızka delalet eder. Rızkın çetinliği, örtü ve kapalılığın sağlamlığı nispetindedir.

Seyyid Süleyman: Rüyada meyve görmek; din ve malla tabir olunur. Ayva, turunç, portakal ve muz dışındaki sarı renkli meyveler, hastalığa işarettir. Tadı güzel meyveler, helal malla yorumlanır. Ekşi yahut acı meyve; hem hastalık, hem haram mal, hem üzüntüdür.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlandı