Henüz 4 yaşındayken Kuran-ı Kerim'i hatmeden minik Abdulselam'in yaşından büyük başarısı!

5 yaşındaki Abdulselam Akdoğan babasının görevi gereği Van'ın Özalp ilçesinde yaşarken geçtiğimiz yıl henüz 4 yaşındayken Kuran-ı Kerim'i hatmederek çevresindekilerin takdirini toplamayı başardı. 8 yıldır imam hatip olarak çalışan baba Akdoğan oğlunun dini değerlere bağlılığını fark ettiğini ve sonrasında yönlendirerek bugünlere geldiğini söyleyerek oğluyla gurur duyduğunu ifade etti.

Henüz 4 yaşındayken Kuran-ı Kerim'i hatmeden minik Abdulselam'in yaşından büyük başarısı!
Henüz 4 yaşındayken Kuran-ı Kerim'i hatmeden minik Abdulselam'in yaşından büyük başarısı!
GİRİŞ 25.02.2021 13:58 GÜNCELLEME 25.02.2021 14:09
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Geçen sene görev yaptığı memleketi Hakkari'den Van'ın Özalp ilçesine atanan imam Nuraş Akdoğan'ın 3 çocuğundan büyüğü olan Abdulselam, Kur'an-ı Kerim'e olan sevgisiyle dikkati çekiyor. Oğlunun henüz 4 yaşındayken dini değerlere olan bağlılığını fark eden babası, Abdulselam'ın isteği üzerine ona Kur'an-ı Kerim'i öğretmeye başladı.
 

Hepsi insan vücudundan çıkarıldı: 13 santimlik çividen tespih tanesine kadar 80 ilginç cisim!




İleride iyi bir alim olup hizmet edeceğine inancım sonsuz

Aldığı derslerle Kur'an-ı Kerim'i hatmeden Abdulselam, daha sonra da Mevlid-i Şerif'i okumayı öğrenerek, görenlerin takdirini topladı.8 yıldır imam hatiplik yapan baba Akdoğan, oğlunun kaydettiği ilerlemeyle yaşıtlarına örnek olduğunu söyledi. Abdulselam'ın 4 yaşındayken Kur'an-ı Kerim'i okumak istediğini anlatan Akdoğan, "O çaba gösterdi biz de destek verdik ve sonunda Kur'an-ı Kerim'i hatmetti. Yaklaşık 3 ay sonra da Mevlid-i Şerif'i okudu. Çocuklara ders verirken o da geliyor. Çocuklar ondan etkileniyor. Oğlumla gurur duyuyorum. Benimle sürekli camiye, namazlara geliyor. İleride iyi bir alim olup hizmet edeceğine inanıyorum." diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 22
  • Ata sevinç 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah daim işinirast getirsin inşaallah.Maşaallah.
    Cevapla
  • Ayarcı 3 yıl önce Şikayet Et
    Maaşallah Barekallah
    Cevapla
  • marz 3 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah, Maşallah
    Cevapla
  • KONYALI 3 yıl önce Şikayet Et
    ALİM OLMAK NE GÜZEL SÖZ. EVET BİZE ARTIK KURAN HAFIZI DEĞİL ALİM LAZIM. ÇÜNKÜ İNSANLARA DOĞRUYU YANLIŞI SÖYLEMELİ İNSANLARI CAMİLERE ÇEKMELİ. BİR ÇOK HAFIZ YETİŞİYOR AMA EVDE KENDİLERİNE KURAN OKUYORLAR. ALLAH YARDIM etsin.
    Cevapla
  • Ahmetcan 3 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah Rabbim nazardan korusun Dini Mübin-i İslama en güzel şekilde hizmet etmeyi nasip etsin inşallah. Rabbim Hoca babasından razı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler