Ve nakil gerçekleşti! İşte Hakan Taşıyan'ın son durumu

Hakan Taşıyan'dan son dakika haberi geldi! Arabesk müziğin sevilen isimleri arasında yer alan Hakan Taşıyan'ın sağlık durumu ve son hali merak ediliyor. Ankara Şehir Hastanesi'nde yaklaşık 4 aydır tedavi gören şarkıcı Hakan Taşıyan'a karaciğer nakli yapıldı.

Ve nakil gerçekleşti! İşte Hakan Taşıyan'ın son durumu
Ve nakil gerçekleşti! İşte Hakan Taşıyan'ın son durumu
GİRİŞ 06.03.2021 06:22 GÜNCELLEME 06.03.2021 06:22
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Birkaç gün içinde kız kardeşinin böbreğinin nakledileceği belirtilen Hakan Taşıyan'ın sağlık durumunun da iyi olduğu öğrenildi. İşte sevenlerinin duasıyla ameliyata giren Hakan Taşıyan'ın son hali...

Hakan Taşıyan'dan son dakika haberi geldi! Organ nakli gerçekleşen Hakan Taşıyan'ın son hali ve sağlık durumu merak ediliyor.

Ankara Şehir Hastanesi'nde çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gören Hakan Taşıyan için İzmir'de beyin ölümü gerçekleşen 45 yaşındaki hastanın karaciğeri uygun bulundu.

Operasyonla alınan karaciğer dün akşam Ankara Şehir Hastanesine getirilerek Taşıyan'a nakledildi. Başarılı geçen operasyonun ardından sağlık durumu iyi olan Taşıyan'a, bir kaç gün içinde kız kardeşinin böbreğinin nakledileceği belirtildi.

' 'İYİYİM' DEDİĞİNİ ÖĞRENDİK'

Hakan Taşıyan'ın arkadaşı Hakan Yılmaz, "Şu anda mutlu günümüz. Dün akşam itibarıyla karaciğer nakli gerçekleşti. Ardından birkaç gün içinde böbrek nakli gerçekleşecek. Dün geceyi hastanede geçirdik, uzun süren bir operasyon. Hakan Taşıyan'ın sabah 'iyiyim' dediğini içeriden öğrendik. İnşallah daha da iyi olacak. Daha güzel sağlık haberlerini sizlerle paylaşacağız" dedi.

HAKAN TAŞIYAN'IN SAĞLIK SORUNLARI...

Arabesk müziğin ünlü ismi Hakan Taşıyan, geçtiğimiz aylarda sağlık problemleriyle gündeme gelmişti. Karaciğer ve böbrek rahatsızlıkları olan sanatçının, organ nakline ihtiyacı olduğuna dair haberler sonrası Sağlık Bakanlığı devreye girmişti.

YORUMLAR 8
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    o karaciğeride alkol ile imha etmez inşaAllah
    Cevapla
  • Leyla 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah saglik versin acil sifalar dilerim, tum hastalara.
    Cevapla
  • Mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah,sağlığına kavuşturur İnşallah.
    Cevapla
  • Amin 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin bütün hastalarımıza. Amin
    Cevapla
  • Erkan 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah tez zamanda saglıgına kavuşur ve müzige geri döner
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'