Affın ve mağfiretin gecesi Berat Kandili Kanal 7’de karşılanıyor

Ramazan ayının müjdecisi, edilen duaların geri çevrilmediği Berat Kandili, çok özel bir programla Necmettin Nursaçan’ın duahanlığında Kanal 7’de karşılanıyor.

Affın ve mağfiretin gecesi Berat Kandili Kanal 7’de karşılanıyor
Affın ve mağfiretin gecesi Berat Kandili Kanal 7’de karşılanıyor
GİRİŞ 27.03.2021 11:17 GÜNCELLEME 27.03.2021 14:03

Yıl boyunca yapılan amellerin Allah katına ulaştığı, edilen tövbelerin kabul olduğu Berat Kandili tüm coşkusuyla Kanal 7’de ihya ediliyor. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın memleketi Kayseri’de yaptırdığı Orgeneral Hulusi Akar Camii’nden canlı olarak ekrana gelecek olan programda, Berat Kandili’nin Müslümanlar için önemi izleyiciye aktarılacak. Programda gecenin maneviyatını yükseltecek ibadetler ve dualar hakkında bilgi verilecek. Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, geceye özel dualarıyla ellerin semaya açılmasına vesile olacak.

Programda ayrıca Musa Çetin, Adem Karabey, Şahin Güven, Yasin Yüksel ve Mehmet Tanrıöver, Kur’an-ı Kerim tilavetleriyle gönüllerin pasını silecek. Allah’ın kullarına tövbe ederek günahlarından arınma fırsatı verdiği bu özel gece çok özel dualar ve zikirlerle nihayet bulacak.

Kayseri Orgeneral Hulusi Akar Camii’nden izleyiciye ulaşacak olan Berat Kandili Özel programı Cumartesi akşamı saat 21.30’da Kanal 7’de.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
'Türkler ilk savaşı kazandı' Bulgar dergisi KAAN, F-35 ve S-400'leri yazdı