Mustafa Üstündağ hakkında çok konuşulacak sözler!

Ralli etkinliğinde kavgaya karışan Mustafa Üstündağ hakkında, Bodrum Ralli Koordinatörü Ayça Öztürk çok konulacak açıklamalarda bulundu.

Mustafa Üstündağ hakkında çok konuşulacak sözler!
Mustafa Üstündağ hakkında çok konuşulacak sözler!
GİRİŞ 15.04.2021 07:36 GÜNCELLEME 15.04.2021 08:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Birçok başarılı projede rol almış olan ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ, Bodrum'da düzenlenen Ralli Kupası'nda arkadaşlarıyla beraber sözlü ve fiziksel kavgaya karışmasının ardından gözaltına alındı. Daha sonra serbest bırakılan Üstündağ hakkında Bodrum Ralli Koordinatörü Ayça Öztürk olay sözler sarf etti. Öztürk, 'Lüks bir araçtan bir araba dolusu adam indi. Kulüp başkanını öldüresiye dövdüler. Göz çukurunda kırıklar oluştu' dedi.

Kurtlar Vadisi Pusu ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi birçok başarılı projede rol alan Mustafa Üstündağ, Bodrum'da düzenlenen Ralli Kupası'nı izlemeye gitti. Yarışmada Üstündağ'ın bir yakınına haksızlık yapıldığı iddiası ile tartışma çıktı.

Sözlü ve fiziksel kavgaya karışan Mustafa Üstündağ ile 6 kişi gözaltına alındı.

Bodrum Ralli Koordinatörü Ayça Öztürk, telefonla bağlandığı bir canlı yayın programında Mustafa Üstündağ hakkında ağızları açık bırakan açıklamalarda bulundu. Öztürk, şunlar söyledi:

'Lüks bir araçtan bir araba dolusu adam indi. Kulüp başkanını öldüresiye dövdüler. Göz çukurunda kırıklar oluştu. Şikayetçi olduk. Darp raporları da elimizde mevcut. Güvenlik görevlilerini de saldırdılar.'

YORUMLAR 2
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Artist bozuntusu, filmdeki karakterini yansıtmış
    Cevapla
  • vakkas 3 yıl önce Şikayet Et
    kendini film de sanmiş ne yapsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!