Türk Bayraklı 23 Nisan mesajları! Atatürk resimli en güzel 23 Nisan kutlama sözleri!

23 Nisan mesajları, Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın gelmesiyle en çok araştırılan konularda üst sıralarda yer alıyor. Toplumumuz için bu özel ve anlamlı günde sizde sevdiklerinize derlediğimiz resimli 23 Nisan mesajlarını gönderebilirsiniz. İşte 2021 yılına özel Türk bayraklı, Atatürk resimli, uzun, kısa ve en güzel 23 Nisan sözleri

Türk Bayraklı 23 Nisan mesajları! Atatürk resimli en güzel 23 Nisan kutlama sözleri!
Türk Bayraklı 23 Nisan mesajları! Atatürk resimli en güzel 23 Nisan kutlama sözleri!
GİRİŞ 23.04.2021 17:38 GÜNCELLEME 23.04.2021 17:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türk bayraklı ve Atatürk resimli 23 Nisan mesajları, her yıl olduğu gibi bu yıl da en çok kullanılanlardan. Bir ulusun egemenlik zaferinin kanıtı olan 23 Nisan bu hafta cuma günü kutlanacak. Bu anlamlı ve özel günde salgın nedeniyle sokağa çıkma yasağının uygulanacak. Evlerinden bu coşkuyu sevdikleriyle paylaşmak isteyenler birbirlerine gönderebilecekleri en güzel 23 Nisan mesajlarını araştırıyor. 23 Nisan 1920  halkın iradesine sahip çıkan TBMM’nin açıldığı gündür. Bizde sizler için hem Atatürk’ün kendisinin 23 Nisan ile ilgili sözlerini hem de kullanılan en güzel 23 Nisan mesajlarını hazırladık. İşte kısa, uzun ve farklı 23 Nisan mesajları!

23 NİSAN MESAJLARI RESİMLİ!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Dünyada ilk ve tek bunu düşünen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, sevgi ve minnetle anıyorum...

"Bir çocuk kadar güzel şey yoktur, başını göğe doğru kaldıran. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun."

Türk milletinin geleceği, bugünkü çocuklarının doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır.

Sadece büyük liderler, geleceği küçük kalplere emanet eder. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu olsun.

Bugünün küçükleri, yarının büyükleridir. Vatanı korumak, çocukları korumakla başlar. Egemen olmayan boyun eğmek zorunda kalır.”

Çocuklarımızın karınlarını ve zihinlerini doyurduğumuz kadar ruhlarını da beslemeliyiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Dünyada çocuklara ithaf edilen ilk ve tek bayram. Ne güzelsin 23 Nisan. Ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun...

Türkler yüzyıllardan beri özgür ve bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı, yaşam gereği saymış bir kavmin yiğit çocuklarıdır. Atatürk

İçindeki çocuğu öldürmeyenlerin ve bütün çocukların 23Nisan Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

Birinci meclisin ve milli mücadelenin kahraman bireylerini rahmetle yad ederek, tüm çocukların savaştan, çatışmadan ve kavgadan uzak, huzurlu bir hayata geçirmeleri temennisi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızı sevk ve idare eden ilk Meclisteki tüm milletvekilleri ile şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, tüm çocuklarımızın ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.

Türk milletinin geleceği, bugünkü çocuklarının doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır.

Barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin simgesi olan çocuklarımıza güzel bir gelecek umuduyla tüm dünya çocuklarının bayramı kutlu olsun.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en kalbi duygularımla kutlarım.

Tüm dünya çocukları ile birlikte yarınlarımızın umudu evlatlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.

 

Türk milletinin geleceği, bugünkü çocuklarının doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır.

Çocukları sağlıklı ve bilgili yetiştirilmeyen uluslar, temeli çürük binalar gibi çabuk yıkılırlar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Türkiye Büyük Millet Meclisinin ilk başkanı olan Gazi Mustafa Kemal'i, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, tüm çocuklarımızın, tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyorum.

Çocuk, dünyanın en büyük saadetidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Çocukların hükmettiği bir dünya ancak oyuncak dünyası olur. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Dünya üzerinde çocuklara armağan edilmiş tek Bayram 23 Nisan egemenlik ve çocuk Bayramı kutlu olsun.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği bir gündür. Tüm, dünya çocuklarının günü kutlar ulusal egemenliğimize kavuştuğumuz bu günde şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim...

Çocuklar geleceğimizdir. Güzel bir dünya hayalini çocuklarımızı yetiştirmekle ulaşabiliriz.23 Nisan Ulusal egemenlik çocuk bayramımız kutlu olsun.

Bugünün küçükleri, yarının büyükleridir. Vatanı korumak, çocukları korumakla başlar. Egemen olmayan boyun eğmek zorunda kalır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramımız Kutlu olsun.

Bir çocuğu eğitmek o ülkenin kaderini belirler! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk  Bayramınız kutlu olsun.

23 Nisаn Ulusаl Egemenlik Ve Çocuk Bаyrаmınızı tebrik ediyor, sizleri sevgiyle kucаklıyor ve gözlerinizden öpüyorum.

23 Nisan dünya çocukları arasında sevgi, kardeşlik ve dostluk bağları güçlenerek tüm insanlığın huzur ve barış içerisinde yaşayabilecekleri bir dünyanın temelidir. 23 Nisan kutlu olsun!

23 Nisаn Ulusаl Egemenlik ve Çocuk Bаyrаmını kutluyor, geleceğimizi emаnet ettiğimiz çocuklаrımızа sаğlıklı mutlu bir gelecek diliyoruz.

23 Nisan demokrasinin, milli iradenin, millet egemenliğinin en bariz göstergesidir. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

İnanın inanın çocuklar güzel günler göreceğiz GÜNEŞLİ günler motorları maviliklere süreceğiz güzel günler göreceğiz GÜNEŞLİ günler 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramınız kutlu olsun.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Atamızın armağanın 100 yılı. Coşkuyla, minnetle, beraberce kutlayacağımız nice senelere.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk başkanı olan Gazi Mustafa Kemal'i, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, tüm çocuklarımızın, tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyorum.

23 Nisаn, kаrаnlıktаn аydınlığа kаvuştuğumuz gündür. Türk milletine kutlu olsun. Ulusаl Egemenlik Bаyrаmınız Kutlu Olsun…

23 Nisan'ı şen, şakrak, cıvıl cıvıl, rengarenk bir ortamda kutlamaları dileği ile bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarım.

Bu аnlаmlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Atаtürk’ü, İstiklаl Sаvаşımızın tüm kаhrаmаnlаrını, birinci meclis üyelerini sаygı, minnet ve şükrаnlа аnıyorum. 23 Nisаn Ulusаl Egemenlik Ve Çocuk Bаyrаmınız Kutlu Olsun.

 

Atatürk'ün 23 Nisan İle İlgili Söylediği Sözler!

Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz’ Mustafa Kemal Atatürk.

Türk Milletinin istikbali bugünkü çocukların isabetli görüşü ve yorulmak istidadında olmayan çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır. (Atatürk) ​

İnanıyoruz ki, Yeni Türkiye’nin öz cevheri Ulusal Egemenliktir. Ulusun kayıtsız şartsız egemenliğidir. Atatürk​

Egemenlik ulusundur. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden başka hiçbir makam, ulusun alınyazısında etkin olamaz. 

23 Nisan, Türkiye milli tarihinin başlangıcı ve yeni bir dönüm noktasıdır. Bütün bir düşmanlık dünyasına karşı ayağa kalkan Türkiye halkının, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni meydana getirmek hususunda gösterdiği harikayı ifade eder.” Mustafa Kemal Atatürk

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." 

Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız."

“Özgürlüğün de, eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir.” M. K. Atatürk

Ulusal egemenlik, ulusun namusudur, onurudur, şerefidir.” M. K. Atatürk

Türk Bayraklı 23 Nisan Mesajları!

YORUMLAR 1
  • Aytunç kurt 2 yıl önce Şikayet Et
    Ulusal egemenlik ulusun namusudur onurudur şerefidir Mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır Gazi Maresal Mustafa Kemal Atatürk
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...