Resimli ayetli cuma mesajları 2021! Ramazan ayına özel en güzel cuma mesajları!

Cuma mesajları, vatandaşlar mübarek Ramazan ayında sevdiklerine, eş, dost ve akrabalarına gönderebilecekleri anlamlı cuma sözlerini araştırıyor. Sizde zor günler yaşadığımız bu dönemde İslam dünyası için birlik, beraberlik ve toplanma günü olarak kabul edilen cuma gününü sevdiklerinize yollayacağınız cuma mesajları ile kutlayabilirsiniz. İşte 23 Nisan 2021’e özel resimli, ayetli, dualı cuma mesajları!

Resimli ayetli cuma mesajları 2021! Ramazan ayına özel en güzel cuma mesajları!
Resimli ayetli cuma mesajları 2021! Ramazan ayına özel en güzel cuma mesajları!
GİRİŞ 23.04.2021 11:17 GÜNCELLEME 23.04.2021 11:17

23 Nisan’a özel cuma mesajlarını sizler için hazırladık. Müslümanlar için ibadet günü olarak kabul edilen Cuma günü geldi. Ramazan ayı olması ve pandemi nedeniyle sokağa çıkma yasağının uygulandığı bugünde vatandaşlar evlerine en yakın camilerde namaz kılabilecek. Arkadaş, dost ve sevdiklerimizle görüşemediğimiz bugünlerde sizde göndereceğiniz en güzel cuma mesajlarıyla onları sevindirebilirsiniz.  Unutmayalım ki cuma günleri müminlerin bayramıdır ve böyle anlamlı ve hissiyatlı günlerde sevdiklerimizi unutmamız gerekir. İşte 23 Nisan cuma gününe özel resimli, dualı, ayetli ve en güzel cuma mesajları…

Resimli Cuma Mesajları!

Allah'ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (s.a.v) şefaati üzerimize olsun. Hayırlı Cumalar.

"Allah’ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayı ve cemalini görebilmeyi nasip et. Hayırlı Cumalar…"

"Ey İnsanoğlu! Gaflet uykusundan uyanın! Bekliyor bizi bu o dehşetli günler tövbe edin kardeşler Allah affeder.. Hayırlı Cumalar."

'Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem' diyen Sevgilinin (s.a.s.) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile… Hayırlı cumalar dilerim.

Allah'ım beni senin sevginle, Seni sevenlerin sevgisiyle ve Sana yaklaştıracak davranışların sevgisiyle rızıklandır. (Hadis-i Şerif) Hayırlı cumalar.

Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahibimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

Ya Rab, kusurumuzu affet. Bizi Kendine kul kabul et. Emanetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanette emin kıl." Amin! Hayırlı cumalar.

Cennet bahçelerinin gülleri yüzüne, bülbüllerin nağmeleri diline, Allah sevgisi gönlüne, bu güzel günün bereketi üzerine olsun. Hayırlı nurlu cumalar.

"Üzerine güneş doğan en hayırlı gün cuma günüdür..." (M1976 Müslim, Cum’a, 17) Cumamız mübarek olsun!

Allah'tan bir dua gibi Peygamber'den bir amağan gibi sevabınız bol olsun! Hayırlı Cumalar…

Allah'ım beni senin sevginle, Seni sevenlerin sevgisiyle ve Sana yaklaştıracak davranışların sevgisiyle rızıklandır. (Hadis-i Şerif) Cumamız mübarek olsun.ü

Bugün aklımızı ve kalbimizi arındırma günü. Hayvanlara eziyet etmediğimiz, kul hakkı yemediğimiz ve doğayı koruduğumuz bir gün olsun. Hayırlı cumalar.”

Yerin, göğün, mülkün ve her türlü iyiliğin sahibi, Yüce Mevlam’ın ümidinizi kaybettiğinizde sizin için yazdığı kaderin, hayallerinizden daha güzel olduğunu hatırlatacağı, gönlünüzce bir gün olsun inşallah. Hayırlı cumalar

"Allah’ım! Senden Seni sevmeyi, Seni sevenleri sevmeyi ve Senin sevgine ulaştıran ameli yapmayı isterim…" (Tirmizî, "De’avât", 73)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı