Kabine Toplantısı Bugün Saat Kaçta? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ne zaman açıklama yapacak?

Kabine Toplantısına saatler kala vatandaşlar Pazar günü uygulanan ve haftaiçi 22.00-05.00 saatleri arasında uygulanan sokağa çıkma yasağı uygulamasının kaldırılıp kaldırılmayacağını merak etmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenecek olan kabine toplantısının saatine ilişkin detaylar...

Kabine Toplantısı Bugün Saat Kaçta? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ne zaman açıklama yapacak?
Kabine Toplantısı Bugün Saat Kaçta? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ne zaman açıklama yapacak?
GİRİŞ 21.06.2021 10:19 GÜNCELLEME 21.06.2021 10:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tüm Türkiye'de Pazar tam gün ve diğer günlerde uygulanan 22.00-05.00 saatleri arasında uygulanan sokağa çıkma yasağı uygulamasının kaldırılıp kaldırılmayacağına ilişkin açıklama için gözler Kabine Toplantısına çevrilmiş durumda.  Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 15 günde bir toplanıyordu. Lakin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Belçika’nın başkenti Brüksel'de düzenlenen NATO Liderler Zirvesi'ne katılması nedeni ile Kabine Toplantısı ertelenmişti. Peki Kabine Toplantısı ne zaman ve saat kaçta? İşte merak edilen detaylar...

Kabine Toplantısı Ne Zaman?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenecek olan Kabine Toplantısı'nın bugün Saat 15.00'de başlaması bekleniyor. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın saat 19.00 gibi kameralar karşısına çıkarak merak edilen yeni normalleşme tedbirlerini açıklaması bekleniyor.

Kabine Toplantısı Gündeminde neler Var?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, koronavirüs gündemi ile bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak. Uzmanlar, aşılamada kırılan rekorun temmuz ayında rahatlama sağlayacağı görüşünde. Toplantıda, Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri ışığında, Covid salgınıyla mücadele kapsamında son haftalarda hızlanan aşılama programı ve Haziran ayındaki kademeli normalleşme adımları değerlendirilecek. Aşılanacak yeni meslek ve yaş gruplarının hangileri olacağı, aşı tedarikinde son durum gibi konular da gündemde olacak.

İlk etapta özellikle Temmuz ayından itibaren, Pazar günleri uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırılıp kaldırılmayacağı, hafta içi sokak kısıtlaması saatlerinin esnetilmesi, kafe ve restoranların faaliyet gösterdiği 07:00-21:00 saatlerinin değişip değişmeyeceği merak konusu. Toplantıda ayrıca aşılamanın 30 yaşa kadar inmesi ve yaygınlaşmasıyla birlikte açık alanlarda maske zorunluluğunun mesafe kuralına uymak şartıyla kaldırılması da konuşulacak.

YORUMLAR 2
  • takdir yaradanın 2 yıl önce Şikayet Et
    turiste serbest bize ev hapsi
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Pazar günü yasak mı var?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor