Amasya'da bir düğünde gelinin dedesinin 300 bin liralık hediyesi herkesi şok etti!

Amasya'nın Taşova ilçesinde Serap Akkaya ile Emre gider çiftinin düğününe gelinin dedesinden gelen 300 bin liralık sürpriz hediye damga vurdu. Takıda gelinin dedesi Cafer Akkaya 300 bin lira değerinde sıfır kilometre otomobil hediye etti.

Amasya'da bir düğünde gelinin dedesinin 300 bin liralık hediyesi herkesi şok etti!
Amasya'da bir düğünde gelinin dedesinin 300 bin liralık hediyesi herkesi şok etti!
GİRİŞ 19.07.2021 17:20 GÜNCELLEME 19.07.2021 17:21
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Taşova’da Serap Akkaya, Emre Gider ile hayatını bir kır düğününde birleştirdi. Çiftin düğün töreninde davetliler ilginç anlar yaşadı. Gelin Serap Akkaya’nın dedesi Cafer Akkaya ve eşi Sahire Akkaya ile birlikte çifte takı töreninde sıfır kilometre kırmızı bir otomobil hediye etti. İlginç anların yaşandığı düğün töreninde ise o anlar kameraya yansıdı. Takı esnasında hiç beklemedikleri bir hediye ile karşılaşan gelin ve damat ise şaşkınlarını gizleyemedi.

Rize'de hacı olmak için biriktirdiği parası eviyle birlikte sele kapıldı!Rize'de hacı olmak için biriktirdiği parası eviyle birlikte sele kapıldı!

Oğullarını şehit verdikleri saldırıda gazi olan Atmaca'yı sahiplendiler!Oğullarını şehit verdikleri saldırıda gazi olan Atmaca'yı sahiplendiler!


HER DEDEYE ÖRNEK OLSUN

Dede Cafer Akkaya, "Torunlarıma düğün hediyesi olarak araba aldım. Hayırlı uğurlu olsun. Cenab-ı Allah kaza bela göstermesin. Her dedeye örnek olsun” dedi. Babaanne Sahire Akkaya ise “Sağlıkla kullansınlar, mutluluklar onların olsun” şeklinde konuştu.

Ailenin bir anlık dalgınlığı felakete neden oluyordu! Denizin ortasındaki bebek...Ailenin bir anlık dalgınlığı felakete neden oluyordu! Denizin ortasındaki bebek...


KAYNAK: İHA
YORUMLAR 55
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Dedecim çok güzel bir şey yapmışsın.Sevdigine değer vermişsin. Ama arabadan daha güzel bir hediye var . İman ve ahlak terbiyesi . Torunun ahirette kurtulsun Sana dua etsin ebediyen
    Cevapla
  • Engin 2 yıl önce Şikayet Et
    Tamamen gösteriş için yapmış. Dayı haberlere çıktın hadi yine iyisin
    Cevapla
  • BOZO K 2 yıl önce Şikayet Et
    Her dede ye örnek olacakmış,her dedenin senin gibi üçyüz bin tl lik araba alacak bütçesimi varmış.
    Cevapla
  • Karakartal 2 yıl önce Şikayet Et
    Kesin Araba galerisi vardir yoksa alirmi
    Cevapla
  • Baba 2 yıl önce Şikayet Et
    Halen kız çocuğuna mirasını bırakmamak için bütün mal varlığını oğullarına sağlığında veren babalar, dedenin kız torununa verdiği hediyeyi göründe vicdansız ile muhasebe yapınız. Bilin ki yarın hesap günü var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı