Balıkesir'de 8 yaşındaki çocuğa pitbull saldırdı

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde yaşayan ve ailesiyle dedesinin evine bayramlaşmaya gitmek için yürüyen 8 yaşındaki Reyyan Bozdağ bir köpeğin saldırısına uğradı..

Balıkesir'de 8 yaşındaki çocuğa pitbull saldırdı
Balıkesir'de 8 yaşındaki çocuğa pitbull saldırdı
GİRİŞ 22.07.2021 14:45 GÜNCELLEME 22.07.2021 15:53
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bigadiç'e bağlı kırsal Turfullar Mahallesi'nde annesi ve ablalarıyla dedesinin evine bayramlaşmaya gitmek için yürüyen Reyyan bir köpeğin saldırısına uğradı. Pitbull cinsi köpek tarafından ısırılması sonucu sırtında, kollarında yaralar oluşan, sol kulağında yarık oluşan çocuk, yakınlarının müdahalesiyle kurtarıldı.

Oğullarını şehit verdikleri saldırıda gazi olan Atmaca'yı sahiplendiler!Oğullarını şehit verdikleri saldırıda gazi olan Atmaca'yı sahiplendiler!



REYYANI ENİŞTESİ KURTARMIŞ

Bigadiç Devlet Hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından Balıkesir Devlet Hastanesine sevk edilen kızın kulağına dikiş atıldı.Baba Mehmet Bozdağ, olay sırasında kendisinin tarlada hayvan otlattığını söyledi.Köpek saldırısından, büyük kızının yanına gelip anlatmasıyla haberdar olduğunu belirten Bozdağ, şöyle konuştu:"Hızlıca mahalleye geldim. Damadım Reyyan'ı hastaneye götürmüş. Köpek kızımı yere devirmiş, sırtından ısırmış, ayırmışlar. İkinci kez tekrar saldırmış, damadım olmasaymış boğazını tutacakmış. Damadım köpeği ayırmak için tekme atmış ama hayvan yine de kızımın kulağını koparmış, bayağı bir yırtmış. Ben bu tür şeylerin cezasız kalmasını istemiyorum. Başka çocukların da canı yanmasın. Bir evladın nasıl yetiştiğini herkes biliyor. Evladım bu şekilde olunca aklım çıktı, o an ben orada olsaydım ne olurdu bilemem. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. Bu durumdan bütün mahallemiz şikayetçi. Bayram kalabalığı olmasaydı belki kızım kurtarılmayacaktı. Allah'ım onu bize bağışladı."

ÖZGÜRCE OYNAMAK İSTİYORUZ

Reyyan Bozdağ ise tedavisine başlanmasıyla kendisini daha iyi hissettiğini ifade ederek, "Biz sokaklarda özgürce oynamak istiyoruz, pitbull köpeği görmek istemiyoruz." dedi. Olayın ardından çocuğun ailesinin şikayeti üzerine köpeğin sahibi hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    dün Taksim deydim ,bir ara Taksim parkında otururken bi baktım baya yaşlı bir kadın tutmuş tasmasından pitbul cinsi bi köpeği dolaşmaya çıkarmış,genç insanın birine saldırdımı zaptedemediği bu köpek birine saldırırsa yaşlı kadın nasıl zapdedecek.
    Cevapla
  • SEDAT KALFA 2 yıl önce Şikayet Et
    hayvan hakları diye diye köpek cenneti haline getirdiler memleketi bu iş aynen istanbul sözleşmesine benzedi ... daha ne canlar yanacak ALLAH cc bilir
    Cevapla
  • sami 2 yıl önce Şikayet Et
    herşeyi abartmakta üstümüze yok. hayvan hakları diye diye sokaklar köpeklerden geçilmiyor. yazık hayvanlar başıboş sokaklarda aç aç dolaşıyor sonra insanların peşine düşüyor kimisi çoluk çocuğa saldırıyor. belediyeler ilgilenmiyor kimse birşey yapmıyor. bu nasıl olacak böyle bilmiyorum ama hiçbir şeyi doğru yapamıyoruz şu hale bak
    Cevapla
  • şenol öztürk 2 yıl önce Şikayet Et
    hayvanseverler...bunlar insandan nefret edenler..tabii birde parayı da severler...dikkat edin bunlar sadece kedi köpek sever..cunku maması var veterınerı var asısı var kumu var....devlet insanını cocukları bu hayvanseverlerden ve hayvanlardan koruyamıyormu
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    devlet bu köpeklerden yana kanunlar çıkarıyor. vatandaşa ne can güvenliği var ne saygı var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi