Kahramanmaraş'ta kaybolan Emine öğretmen aranıyor

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde görevli 43 yaşındaki öğretmen Emine Gökkız yürüyüş yapmak için çıktıktan sonra evine dönmedi. Emine öğretmeni arama çalışmaları sürüyor..

Kahramanmaraş'ta kaybolan Emine öğretmen aranıyor
Kahramanmaraş'ta kaybolan Emine öğretmen aranıyor
GİRİŞ 31.07.2021 14:11 GÜNCELLEME 31.07.2021 14:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İzmir'in Menemen ilçesinde öğretmenlik yapan ve tatil için geldiği Kahramanmaraş Andırın'ın Pınarbaşı Mahallesi'ndeki evinden dün saat 07.30 sıralarında yürüyüşe çıkan Emine Gökkız, geri dönmedi. Mehmet Gökkız, eşine ulaşamayınca ekiplere haber verdi. Kayıp ihbar üzerine bölgeye polis, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. 2 çocuk annesi Emine Gökkız'ın telefon sinyalinin en son Sallıkoyak mevkisindeki ormanlık alandan geldiğinin tespit edilmesi üzerine ekipler, arama çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştırdı. Ekiplerin arama çalışması sürüyor

Kayseri'de serinlemek için baraja giren 3 kız kaybolduKayseri'de serinlemek için baraja giren 3 kız kayboldu


KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    bulunduğu yerde yürüyüş yapacak yermi yokda ormanlık alana gidiyor,yaşına rağmen bakımlı,güzel,yaşını göstermeyen biri sanırım,ormanda bir sapığın kurbanıda olabilir.
    Cevapla
  • fatoş 2 yıl önce Şikayet Et
    Yürüyüş yapacak başka yerin olup olmamasına mı dikkat ediyorsunuz? Pes artık. İstediği yerde yürüyüş yapabilir bir kadın! Kadın cinayetlerinin üstünü bahanelerle kapatmaktan vazgeçin!
    Cevapla
  • el_turco 2 yıl önce Şikayet Et
    vay be.
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Cep Telefonuna baksinlar, husumetli,yada görüstügü insanlar varmi? Komsularina sorsunlar.Aile durumlsrini kavga dövüs varmi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar