Bel ağrısı şikayeti vardı! Hastaneye yürüyerek girdi, yatalak çıktı

Adana'da bel ağrısı şikayetiyle özel bir hastaneye başvuran 7 çocuk annesi 79 yaşındaki Sıdıka Yeşil yürüyerek girdiği hastaneden doktor hatası ve hemşireler yüzünden yatalak çıktığını iddia ediyor. Yeşil darp edildiğini öne sürüyor.

Bel ağrısı şikayeti vardı! Hastaneye yürüyerek girdi, yatalak çıktı
Bel ağrısı şikayeti vardı! Hastaneye yürüyerek girdi, yatalak çıktı
GİRİŞ 21.10.2021 15:52 GÜNCELLEME 21.10.2021 15:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Şiddetli bel ağrısı şikayeti ile 25 Ağustos'ta kentteki özel bir hastaneye giden 7 çocuk annesi Sıdıka Yeşil, muayenede belinde kitle olduğunu öğrendi. Belinden operasyon geçiren Yeşil, Opr. Dr. A.D. tarafından ikinci kez ameliyat edildi. Yoğun bakım ünitesine alınan Yeşil, ayaklarının tutmadığını fark etti. Durumunu soran Yeşil, doktorun kendisine 'Yürürsün, sıkıntı yok' dediğini öne sürdü. Yeşil, tedavi sürecinde ayağa kalkamadığı için günlük ihtiyaçlarını karşılayamadığını, altının bezlendiğini ve tuvaletini yapmaması için hemşireler tarafından aç ve susuz bırakıldığını iddia etti.

42 senedir o kaldırımdan ayrılmadı! Diyarbakırlı kokoreççi hem doyuruyor hem kazanıyor42 senedir o kaldırımdan ayrılmadı! Diyarbakırlı kokoreççi hem doyuruyor hem kazanıyor

ŞİDDETE MARUZ KALDI

Hemşirelerden yemek istediğini, 3 gün kendisiyle ilgilenilmediğini ileri süren Yeşil, "Hemşire 'Yat yerine, yemek yersen altını açmak zorunda kalırız. Sana yemek yok' dedi. Su istedim, vermediler. İtekleyip yataktan düşürüp darbettiler. Doktor geldiğinde yoğun bakımda şiddete maruz kaldığımı söyledim. Doktor da bana 'Sakın çocuklarına söyleme. Sana 2 tane tekerlekli sandalye alırız' dedi. Korkudan sustum" diye konuştu.

HASTANEYE YÜRÜYEREK GİRDİM SAKAT ÇIKTIM

16 gün yoğun bakımda kötü muameleye maruz kaldığını söyleyen Yeşil, şunları anlattı: "Bana şiddet uygulayan hemşire devamlı, 'Eğer çocuklarına bir şey anlatırsan, seni bu hastanede yok ederim' diyerek tehdit etti. Hemşireler, her eziyeti yapıyor. Cimdikleyip kollarıma vuruyorlardı. Taburcu olduktan sonra darp raporu alıp başka bir hastaneye gittim. Beni muayene eden doktor, ayaklarıma giden sinirlerin ameliyat sırasında kesildiğini söyledi. Artık yürümemin neredeyse imkansız olduğunu öğrendim. Sorumlulardan şikayetçi oldum. Hastaneye yürüyerek girdim, sakat çıktım. Beni bu hale getirdiler. Doktorlar ya beni ayağa kaldıracaklar ya da en ağır cezayı çekecekler."

HASTANE YÖNETİMİ: YATAK YARASI

Özel hastanenin yetkililer, Yeşil'in kemik kanseri olduğunu, omurgasındaki kırık nedeniyle ameliyat edildiğini, operasyon sırasında doktor hatası yaşanmadığını söyledi. Yetkililer,  Yeşil'in vücudundaki morlukların ise yatak yarasından kaynaklandığını iddia etti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • ... 2 yıl önce Şikayet Et
    ihmal varsa araştırılsa keşke üstü kapatılmasın yazık değilmi kadına çektiği acıların hesabı sorulsun
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    iyi araştırılsın kim doğru söylüyor kim yanlış söylüyor ona göre gereken işlem yapılmalı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!