Dünyaca ünlü dizi La Casa De Papel'in Lizbon'u İstanbul'da! Türk filminde rol aldı

Dünyaca ünlü İspanyol dizisi La La Casa De Papel'de Lizbon karakterini canlandıran oyuncu Itziar Ituno Martínez rol aldığı Türk filmi Grev'in ön gösterimi için İstanbul'a geldi. Ünlü oyuncu fenomen diziyle ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu

Dünyaca ünlü dizi La Casa De Papel'in Lizbon'u İstanbul'da! Türk filminde rol aldı
Dünyaca ünlü dizi La Casa De Papel'in Lizbon'u İstanbul'da! Türk filminde rol aldı
GİRİŞ 28.10.2021 17:32 GÜNCELLEME 28.10.2021 17:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İspanyol dizisi La Casa De Papel'de Lizbon karakterini canlandıran dünyaca ünlü yıldız Itziar Ituno Martinez, İstanbul'a geldi. Martinez'in Türkiye ziyaretinin nedeni ise oynadığı Türk filmi Grev'in ön gösterimiydi.

Fenomen dizi La Casa de Papel'in Berlin'i Türkiye'ye geliyorFenomen dizi La Casa de Papel'in Berlin'i Türkiye'ye geliyor


ROL ARKADAŞI DUYURDU

Çekimleri İspanya ile Türkiye'de yapılan filmin ön gösterimi için Megakent'e adım atan Itziar Ituno Martinez'in gelişini, en son ‘Masumlar Apartmanı’ dizisinde rol alan Deniz Tansel Öngel duyurdu. Filmde başrolü paylaştığı Martinez ve ekipten diğer meslektaşları ile keyifli bir akşam geçiren Öngel, bu anları Instagram hesabında paylaştı.

GREV'DE ROL ALDI

Sinemacı, yazar Metin Yeğin‘e ait olan film, 1910 yılının Osmanlı İmparatorluğu’nda, Bursa’da ipek işçiliği yapan kadın işçilerin kötü çalışma koşullarına karşı birlikte gösterdikleri gerçek bir direnişin, bütün dünya ile iç içe geçen kurmaca öyküsünü anlatıyor. Filmde ayrıca Pelin Batu, Nihan Aker, Orhan Alkaya, Murat Çidamlı gibi isimler de rol alıyor.

DİZİDE İSTANBUL OLMAK İSTERDİM

Snob Magazin’e konuşan ünlü oyuncu, "Dizide siz İstanbul olur muydunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi: "Evet, çok isterdim. Çünkü bu şehri çok seviyorum. Hatta şöyle bir şey bile olurdu; bir yandan daha Avrupai, bir yandan da Doğulu... Yani bu iki konseptle ilgili malzeme veren tarafım var. Hoş olurdu."

ANNEM TÜRK DİZİLERİNİN HASTASI

Sadece bir Türk dizisine kısa süre baktığını söyleyen Ituno, "İzlemeye zamanım olmuyor. Ama annemin dizisi 'Fatmagül'ün Suçu Ne? Birçok Türk dizisinin de hastası" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 1
  • meyyid 2 yıl önce Şikayet Et
    osmanlı düşmanlığı konusu oldu mu hemen oynar bu kefereler..belkide para bile almamıştır..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
Nissan Qashqai baştan aşağı yenilendi!