Aşı olmayan aileden 15 gün içerisinde 4 kişi vefat etti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde korona virüs tedavisi gören ailede 15 gün içerisinde 4’üncü kişi de hastanede hayatını kaybetti.

Aşı olmayan aileden 15 gün içerisinde 4 kişi vefat etti
Aşı olmayan aileden 15 gün içerisinde 4 kişi vefat etti
GİRİŞ 31.10.2021 12:56 GÜNCELLEME 31.10.2021 13:11
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Kirmanlı Mahallesi’nde ikamet eden Yumurtaş ailesinde 4 gün arayla hayatını kaybeden baba - oğlun ardından 58 yaşındaki Cihat Yumurtaş da yaşama gözlerini yumdu. Koronavirüs aşısı olmadıkları iddia edilen ve tedavileri devam eden aile bireylerinden önce Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli Şükrü Yumurtaş 15 Ekim’de vefat etti. Dört gün sonra ise 82 yaşındaki baba Afşin Yumurtaş da hayatını kaybetti. Aynı aileden tedavi gören Şükrü Yumurtaş’ın annesi, Afşin Yumurtaş’ın eşi 77 yaşındaki Mülhan Yumurtaş da 25 Ekim tarihinde tedavi gördüğü Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’nde hayata tutunamadı. Cenazelere korona virüs tedbirleri gereği az sayıda kişi katılırken, Ereğli Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildiler.

Aşı olmayan aileden 15 gün içerisinde 4 kişi vefat etti

Cenaze günü özel hastanede tedavi gören Ereğli’nin sevilen hayırsever insanlarından Cihat Yumurtaş’ın da durumu ağırlaştı. Entübeye alınan Cihat Yumurtaş, bugün sabah saatlerinde vefat etti. Yumurtaş ailesinin üst üste verdiği kayıplar, ilçede büyük üzüntü yaşattı.

Yumurtaş ailesinden alınan bilgilere göre, Cihat Yumurtaş’ın Devlet Hastanesi’nde refakatçi olarak kaldığı 6 gün süre içerisinde covid hastalığına yakalandığı ve tedavisine özel hastanede başlandığı öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • Adam 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahın müslümanlara bahşettiği İrade i cüziyye insanların uhdesinde. Aşı olmamak için direnen,milletin aklını bulandıranlar sizin için yol açık yanlız ebedi alemin zorluklarını unutmayın.
    Cevapla
  • konyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    sanki aşı olanlar ölmüyor ölümsüzlük iksiri var aşıda
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    aşı olsaydılar ölemeyecek miydiler
    Cevapla
  • Nevzat 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı olan 3 yıl sonra ölecek 5 yıl sonra ejderha olacak diye diye milletin kanına girenler, aklını çelenler şimdi kına yaksınlar.
    Cevapla
  • Burak 2 yıl önce Şikayet Et
    4.dozu olmayanı aşılı saymıyorsunuz aşı korumuyor ve korku pompalamaya hakkınız yok aşı olanlar hep ölenler ama dsö izin verirmi vermez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eski MOSSAD Başkanı'ndan İsrail'e İran uyarısı
Erdoğan'la Şimşek arasında geçen konuşma ortaya çıktı! Ülke için seçim feda edildi